4 sfaturi care vă fac dependenţi de sexul între sâni

Sexul între sâni este în fantezia multor bărbați și este o metodă perfectă de a face dragoste. Nu este rău să aveți și o astfel de experiență atunci când simțiți nevoia să vă condimentați viața sexuală. Poate fi un bun preludiu sau o variantă de a face sex fără penetrare.

Mărimea sânilor nu contează în această situație, mici sau mari, sunt perfecți pentru sexul între sâni. Dacă sunteți deschiși la noi experiențe și vreți ca totul să se desfășoare așa cum trebuie, aveți nevoie de câteva sfaturi care să vă ajute în acest sens.

1. Preludiul este important
Pentru orice tip de sex, preludiul este foarte important, dacă vreți să vă bucurați de o partidă de amor reușită. Atunci când vreți să puneți în practică sexul între sâni, bărbatul trebuie să acorde o atenție deosebită sânilor. E necesar să-i mângâie, să-i sărute, să-i maseze, înainte de a trece la acțiune.

2. Nu uita de lubrifiant
Atunci când vreți să trăiți și o astfel de experiență, nu uitați să folosiți lubrifiant. Acesta are rolul de a spori plăcerea atât femeii, cât și bărbatului și înlătură orice disconfort. Penisul va aluneca mult mai ușor, iar sexul între sâni va fi mult mai incitant și satisfăcător.

3. Ține cont de pozițiile sexuale
Pentru sexul între sâni este recomandat să puneți în practică anumite poziții sexuale. De exemplu, cea mai comodă ipostază este cea în care femeia stă întinsă pe spate, eventual cu o pertă sub spate, pentru mai mult confort. Partenerul trebuie să se așeaze deasupra și imită mișcările de penetrare cu penisul între sânii iubitei, pe care aceasta trebuie să îi țină apropiați cu mâinile. O altă poziţie, recomandată pentru orice tip de sâni, este cea în care bărbatul stă pe marginea patului sau a canapelei, cu picioarele desfăcute, în timp ce partenera stă în genunchi în fața lui. În acest caz, femeia face mişcările necesare stimulării.

4. Stabilește dinainte unde ejaculezi
Oricât de încântată ar fi partenera de sexul între sâni, trebuie să luați în calcul de la bun început un aspect foarte important. Unde se ejaculează? Nu toate femeile acceptă ca bărbatul să finalizeze pe gâtul sau fața lor și din acest motiv trebuie să aveți în vedere alte variante. De exemplu, atunci când simți că iubitul atinge punctul culminant, îl poți opri sau îl poți ajuta să atingă orgasmul prin stimularea manuală.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: