4 tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie

De-a lungul timpului multor femei li s-a întâmplat să le cadă cu tronc un bărbat cuplat deja cu o altă femeie. Fiindcă nu puteţi să vi-l scoateţi din minte vă dăm câteva tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie.

1. Fii elegantă mereu în preajma lui
Este cunoscut faptul că bărbaţii întorc capul mereu după alte femei, chiar dacă sunt cu partenera de viaţă de mână. Din acest motiv una dintre cele mai interesante tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie este să adopţi mereu o atitudine de femeie seducătoare şi să fii întotdeauna elegantă şi cochetă în preajma lui. Dacă cel pe care vrei să-l cucereşti se află deja într-o relaţie de mult timp, iar iubita lui nu prea mai prezintă interes, cu siguranţă el va fi atras de o altă prezenţă feminină.

2. Împrieteneşte-te cu prietenii lui
Una dintre cele mai eficiente tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie este să încerci să te împrieteneşti cu amicii lui cei mai buni. Astfel, ai toate şansele să fii o prezenţă constantă în anturajul lui, să primeşti invitaţii în oraş, iar el să fie de faţă. Trebuie să faci tot posibilul ca să câştigi simpatia prietenilor lui ca în acest fel ei să vorbească admirativ despre tine când sunt cu el.

3. Caută soluţii în care să fii singură cu el
Încearcă să creezi tot felul de scenarii în care să rămâi singură cu el, aceasta fiind una dintre cele mai bune tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie. Roagă-l să-ţi dea o mână de ajutor într-o situaţie în care nu te descurci singură, ca în acest fel să obţii timp petrecut doar cu el. Flirtează cât mai evident, fă-i complimente sau atinge-l din când în când. Important este să nu-i spui direct că-ţi place şi că eşti atrasă de el fiindcă vei ucide suspansul.

4. Arată-i că îl înţelegi şi îl susţii
Există posibilitatea ca relaţia lui să nu mai fie satisfăcătoare, ba din contră, una presărată cu foarte multe certuri şi reproşuri. Sunt şanse foarte mari ca el să ajungă să se întrebe dacă iubita lui este femeia lângă care vrea să mai rămână şi pe viitor. De aceea, este foarte important ca tu să-i arăţi că îl susţii din toate punctele de vedere. Una dintre cele mai eficace tehnici de a cuceri un bărbat aflat într-o altă relaţie este să fii înţelegătoare cu el, dar fără să faci ce crezi că i-ar plăcea lui.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.