44 km de drum județean reabilitat! Va avea pistă pentru bicicliști și 34 de stații de autobuz!


Drumul Județean DJ 674 va fi reabilitat pe segmentul care străbate localitățile Vlăduleni, Fărcășești, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Hotăroasa, Urdari, Fântânele, Strâmba-Jiu, Valea Viei, Gârbovu, Murgești, Jilțu, Turceni, Ionești, Iliești, Gura Șușiței, Picu.

Este vorba de drumul ce străbate orașul Turceni prin satele Strâmba-Jiu, Valea Viei, Gîrbovu, Murgești, Jilțu, Turcenii de Jos, fiind vorba de 44 km de drum. Pe 18 februarie a fost semnat contractul privind executarea și finalizarea lucrărilor la acest drum. Pe data de 15 martie vor începe lucrările, iar durata de execuție a acestora este de 24 de luni. Vor fi reamenajate trotuarele existente, vor fi realizate piste pentru bicicliști, vor fi amenajate 34 de stații de autobuz și 2491 de podețe. De asemenea, vor fi reabilitate 30 de poduri aflate pe lungimea totală a obiectivului de investiție.
„Tot din data de 15 martie, vom începe reabilitarea a 80 de kilometri de drumuri județene. Am promis că, în acest mandat, vom reabilita minimum 200 de kilometri de drum județean și ne ținem de cuvânt”, a conchis președintele Consiliului Județean Cosmin Popescu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

3 comentarii

  1. Pentru 200 de metri ar putea prelungi pana la drumul european care leaga Craiova de Drobeta Turnu Severin.

  2. Cei 200 de metri despre care spui ,aparțin unui alt judet si sunt deja reabilitati

    • Bre, Vasile, stii unde sunt aia 200 m in alt judet? Sau coordonatele? Nu? Atunci nu te mai baga aiurea in discutie! Si de la granita judetului Gorj pana la ramificatia Lupeni-Petrosani, pe cativa km, nu cateva roabe de asfalt, tot judetul Gorj a platit, doar ca institutia a fost alta pentru ca proprietarul drumului era altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.