450 de pensionari din Motru, invitați la masă de primar pe banii lipsă ai Primăriei!


Primarul Gigel Jianu a transmis invitații la Ziua Persoanelor Vârstnice ce va organizată la un local din municipiu, astăzi puțin după orele 12.00, deși o parte din angajații primăriei susțin că petrecerea nu poate fi plătită din bani publici. Mai exact, conform declarațiilor mai vechi ale edilului evenimentul nu are prevedere bugetară, dar cu toate acestea va fi suportat din fonduri de la bugetul local. Consilierii susțin că manifestarea putea fi făcută ca la carte dacă se rectifica bugetul și pentru acest capitol, la ședința de săptămâna trecută.

La un control al Camerei de Conturi Gorj cei care și-au asumat și semnat documentele în legătură cu organizarea acestui eveniment din bani publici, dar fără prevedere bugetară, pot fi buni de plată. Mai exact, edilul și o parte din echipa sa ar putea suporta costurile Zilei Persoanelor Vârstnice din propriul buzunar, în cauză fiind vorba de aproximativ 30.000 de lei ce pot fi imputați persoanelor vinovate.
Consilierii locali speră ca participanții să nu aibă de suferit din această cauză mai ales că pensionarii au dorit ca evenimentul să întrunească condițiile legale, nu să fie realizat pe repede înainte ori pe barba cuiva.

Premiile înapoi!

Evenimentul, adică masa festivă, va fi completat cu un concurs de șah și table, unde vor fi acordate și premii în bani dar și diplome câștigătorilor.
Chiar și aceste sume pot fi restituite la bugetul local dacă verificatorii vor considera că prin asta s-a adus un prejudiciu la bugetul local.
Nu este exclus ca evenimentul să se fi dorit a se face pe ascuns, deoarece primarul se plânge permanent că nu are bani iar „șurubul trebuie strâns” și astfel de eveniment ar fi fost contrariu declarațiilor făcute. Dacă mai punem la socoteală și campania care se apropie, riscul pentru actuala administrație este infim.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: