miercuri , 17 octombrie 2018 - 16:40

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul faceţi sex în mod constant. Beneficiile sexului regulat pot fi nenumărate şi nu ţin doar de activitatea fizică, ci şi de trăirea emoţională.

Specialiştii susţin că sexul făcut frecvent este cheia către sănătatea mentală, emoţională şi fizică. Iată care sunt beneficiile sexului regulat şi de care ar trebui să ţineţi cont.

1. Ne face fericiţi
Beneficiile sexului regulat sunt multe şi din acest motiv se spune că este pe primul loc în topul activităţilor care îi face fericiţi pe oameni. După o partidă de sex, o femeie se va simţi frumoasă, dorită, îndrăgostită şi apreciată. Acest lucru este valabil şi în cazul bărbaţilor, după o partidă de amor se vor simţi mai încrezători în forţele proprii.

2. Menţine relaţia de cuplu vie
Cu toţii ar trebui să ştim că dragostea şi sexul trebuie întreţinute. O viaţă sexuală regulată şi satisfăcătoare va păstra dorinţa vie faţă de partener. Cu cât vă veţi dori mai mult unul pe altul, cu atât mai mari sunt şansele să rămâneţi împreună.

3. Ne întinereşte
Specialiştii au ajuns la concluzia că cei care au o viaţă sexuală regulată arată mult mai tineri deorece sexul stimulează producerea de colagen care împiedică formarea ridurilor. Beneficiile sexului regulat sunt multe şi potrivit unor studii, sexul făcut de cel puţin patru ori pe săptămână te întinereşte cu aproape 12 ani. Iar cuplurile care fac sex de 2 sau 3 ori pe săptămână arată mai tinere cu şapte ani decât cele care nu prea au activitate sexuală.

4. Este un bun antidepresiv
Pe lângă plăcerea fizică, partidele de sex frecvente au nişte beneficii incredibile asupra sănătăţii. Sexul îţi dă o stare de bine, te relaxează şi este considerat cel mai bun antidepresiv. O viaţă sexuală regulată reprezintă cea mai eficientă modalitate în lupta cu anxietatea şi depresia datorită hormonilor eliberaţi în timpul sexului, dar şi după orgasm. Beneficiile sexului regulat sunt nenumărate şi practicat cât mai des poate fi un tratament ce va da rezultate deosebite.

5. Ne face pielea mai elastică
Beneficiile sexului regulat sunt incontestabile şi sexul făcut în mod frecvent aduce foarte multe avantaje pielii. După cum se ştie, în timpul partidelor de sex este stimulată producerea de colagen ceea ce face ca pielea să fie mult mai strălucitoare, suplă şi elastică. Inclusiv transpiraţia din timpul sexului curăţă porii mult mai bine decât orice produs cosmetic.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Locul inedit pentru o partidă de sex în aer liber

În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.