5 fantezii erotice în natură: unde te simţi cel mai bine

Se spune că fanteziile erotice sunt secretele oricărui cuplu fericit. Fiindcă vă iubiţi foarte tare şi vreţi să vă oferiţi ceva nou, încercaţi să puneţi în practică şi fantezii erotice în natură.

Iată cele mai interesante fantezii erotice în natură care merită puse în practică!

1. Sex în pădure
Una dintre cele mai răspândite fantezii erotice în natură este sexul în pădure. Pentru cuplurile nonconformiste sau pentru cei care vor să-şi trăiască dragostea la maximum, pădurea este unul dintre locurile cele mai potrivite pentru a trece la fapte. De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă plimbaţi prin pădure şi să vă treacă la un moment dat prin cap să faceţi sex sprijiniţi de un copac. Aerul curat, mirosul naturii şi razele soarelui vă pot stimula foarte tare din punct de vedere erotic.

2. Sex pe câmp
Sexul pe câmp, bineînţeles, dacă aveţi curajul să puneţi în practică această fantezie, vă poate trezi simţurile amorţite. În plus teama de a nu fi prinşi, în timpul actului sexual pe câmp, vă poate provoca o stare de excitare care face experienţa mult mai intensă. Ca să vă îndepliniţi această fantezie aveţi nevoie doar de o pătură şi nu trebuie să renunţaţi de tot la haine fiindcă există posibilitatea să vă zgâriaţi sau să vă înţepaţi.

3. Sex pe munte
Putem spune că sexul pe munte este una dintre cele mai interesante fantezii erotice în natură. Îţi dă un sentiment de libertate, te duce cu gândul la sălbăticie şi îţi incită simţul de aventură. Trebuie să alegeţi un loc sigur, ca să nu alunecaţi şi bineînţeles, să vă asiguraţi că nu există posibilitatea să vă vadă cineva .

4. Sex în parc
Foarte multe persoane au această fantezie şi în special cuplurile tinere, să facă sex în parc când se lasă seara sau în timpul nopţii. Este totuşi o fantezie destul de riscantă şi trebuie să conştientizaţi că faceţi sex într-un loc foarte public, unde există mari şanse să fiţi prinşi în faţa faptului împlinit.

5. Sex pe plajă
Sexul pe plajă este una dintre cele mai comune fantezii erotice în natură pe care le au cuplurile. Dar pentru a duce la bun sfârşit această fantezie trebuie să vă asiguraţi că nu vă vede nimeni. De exemplu, puteţi să o faceţi în apă atunci când mergeţi să vă răcoriţi.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Sex cu femeia deasupra: 8 sfaturi pentru o experienţă fierbinte

Partidele de amor cu femeia deasupra par a fi cele mai apreciate de majoritatea cuplurilor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.