5 fantezii sexuale în locuri ciudate

Sexul într-un loc mai puţin obişnuit schimbă viaţa sexuală a oricărui cuplu. Chiar dacă unele fantezii sexuale par destul de comune, există câteva care vă vor scoate din monotonie. Sunt acele fantezii sexuale în locuri ciudate care merită încercate.

Iată care sunt acele fantezii sexuale în locuri ciudate.

1. În subsolul blocului
Condiţiile nu sunt cele mai bune, dar trebuie să recunoaştem că în subsol este cald, iar la ore târzii nu intră nimeni. Este o fantezie pusă în practică destul de des şi în special de cei tineri. Sexul în subsolul blocului face parte din categoria „fantezii sexuale în locuri ciudate”.

2. În lift
Cuplurile îndrăgostite aleg liftul în special când acesta nu prea este folosit. Atunci, urcă între ultimul şi penultimul etaj, blochează liftul şi se bucură de momentele intime. Timpul scurt pe care îl au la dispoziţie este principalul dezavantaj, dar dacă nu există o altă locaţie pentru a se bucura de plăcerile carnale, liftul este singura soluţie și se înscrie cu brio în categoria „fantezii sexuale în locuri ciudate”.

3. La birou
Marea majoritate a bărbaţilor adoră să facă sex la birou. Locul de muncă este un „loc interzis” prin definiție şi de aici apar tentaţiile şi fanteziile sexuale. Acest loc ciudat este mai accesibil pentru colegii de serviciu, pentru că, dacă aţi dori să aduceţi alte persoane din afară pentru o partidă de sex, ar fi aproape imposibil. Sexul la birou este una dintre acele fantezii sexuale în locuri ciudate.

4. În toaleta unui avion
Ce poate fi mai palpitant şi mai excitant decât să combini plăcerea sexului cu neprevăzutul unui zbor cu avionul. O astfel de fantezie este mai greu de pus în practică, însă nimic nu este imposibil, dacă eşti curajoasă şi pasională. Să fii dezbrăcată la înălţime în toaleta unui avion şi să faci sex poate fi ceva extrem de excitant.

5. În balcon
Multe persoane resimt o stare de incitare la gândul că ar putea fi prinse sau văzute în timp ce fac sex. Stresul de a fi surprinşi şi faptul de a face sex într-un loc care nu este prevăzut pentru aşa ceva cresc adrenalina. Sexul în balcon poate fi una dintre acele fantezii sexuale în locuri ciudate.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

6 motive care demonstrează că sânii mici sunt extrem de sexy

Cele mai multe femei cu sânii mici se simt complexate pentru că nu au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.