5 poziţii recomandate pentru sexul de dimineaţă

Sexul de dimineaţă este recomandat fiindcă revigorează şi ne dă o stare de bine. Din acest motiv, încercaţi să profitaţi de partidele de amor de la începutul zilei dacă vreţi să aveţi zâmbetul pe buze tot timpul.

Sunt cupluri care nu concept să-şi înceapă ziua fără o partidă de amor. De aceea, vă recomand câteva poziţii pentru sexul de dimineaţă. Ele au rolul de a vă condimenta viaţa sexuală şi de a o face mult mai interesantă.

1. Elefantul
Extrem de tandră şi erotică, „elefantul” este una dintre poziţiile recomandate pentru sexul de dimineață. Poate fi pusă în practică la primele ore ale dimineții fără să depuneți prea mult efort.

2. Piratul
Trebuie să luați în calcul că sexul dimineața este excelent din foarte multe puncte de vedere. În primul rând, veți ajunge mult mai ușor la orgasm fiindcă sunteți relaxați după o noapte de somn. În al doilea rând, veți fi încărcați de foarte multă energie, încât să aveți o dispoziție bună toată ziua.

3. Misionarul
Este considerată una dintre cele mai bune poziții pentru sexul de dimineață, iar cuplurile o adoră fiindcă este plăcută şi simplă. Poate fi pusă în practică indiferent de cât de leneşi sunteţi de dimineaţa. De asemenea, această ipostază îi ajută pe bărbaţi să-şi controleze ejacularea, deoarece excitaţia nu este foarte intensă iar ritmul îl poate stabili exact aşa cum simt.

4. Leneşii
Această poziție are un mare avantaj în sensul că este foarte confortabilă, iar bărbatul are acces la zonele cele mai erogene ale femeii. Multe cupluri fac dragoste în această ipostază mai ales după o noapte de somn și din acest motiv este una dintre cele mai recomandate poziţii pentru sexul de dimineață.

5. Femeia deasupra
Într-adevăr, femeia depune puțin mai mult efort în această ipostază, însă bărbatul are posibilitatea să o admire în toată splendoarea. Aceasta este una dintre cele mai bune poziții pentru sexul de dimineața și merită pusă în practică fiindcă vă va face ziua mai frumoasă de la primele ore ale zilei.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Întrebări penibile despre sex pe care să nu i le pui unei femei

Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața intimă a viitoarelor partenere. …

Un comentariu

 1. Masaj senzual si erotic

  Fac masaj doamnelor si domnisoarelor

  Efecte ale masajului erotic la femei :
  -eliminarea stresurilor și a tensiunilor
  – femeile vor descoperi, și ele, că orgasmul nu are nimic de a face cu descărcarea
  – eliberarea de frustrare, prejudecăți, erori ale comportamentului erotic
  – obținerea plăcerii rafinate
  Contact :masajsenzualfemei@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.