5 trucuri pentru sex de neuitat

trucuri-luni-cmk

Pentru a vă condimenta viaţa sexuală puneţi în practică cele mai interesante trucuri pentru sex de neuitat

•  Majoritatea cuplurilor, oricât de sudate ar fi, trec la un moment dat printr-o stare de monotonie. Pentru a vă condimenta viaţa sexuală puneţi în practică cele mai bune şi interesante trucuri pentru sex de neuitat.
Cu toţii visăm la partide de sex minunate şi mereu suntem în căutarea unor lucruri care să ne ajute să obţinem ceea ce vrem. Iată câteva trucuri pentru sex de neuitat care să vă ajute să vă bucuraţi de cele mai intime momente.

1. Purtaţi lenjerie sexy
Lenjeria intimă, a fost întotdeauna o modalitate bună de a diversifica viaţa sexuală, de a creşte apetitul sexual şi face parte din categoria ”trucuri pentru sex de neuitat”. Orice femeie îmbrăcată într-o lenjerie intimă sexy se va simţi mult mai puternică şi atractivă în intimitate, iar partenerul nu va întârzia să o răsfeţe cu gesturi de iubire. Nici bărbatul nu trebuie să neglijeze acest aspect şi el poate purta tot felul de lenjerii intime provocatoare pentru a-şi impresiona şi surprinde plăcut partenera de viaţă.

2. Puneţi în practică fanteziile
Fanteziile au rolul de a condimenta viaţa sexuală şi a o face mult mai interesantă. Oricât de minunat v-aţi simţi în pat unul cu altul este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă şi să aflaţi care vă sunt şi cele mai ascunse gânduri. Firesc, că acestea sunt în mare parte de natură sexuală, iar dacă vă aflaţi fanteziile sexuale, acest lucru vă poate ajuta destul de mult în intimidate. Iar dacă le puneţi şi în practică, cu atât mai bine, fiindcă viaţa voastră sexuală va fi mult mai interesantă.

3. Încercaţi poziţii noi
Pentru a avea parte de momente intime de vis puneţi în practică tot felul de trucuri pentru sex de neuitat. De exemplu, pentru o noapte de sex incendiară va trebui să încercaţi mai multe poziţii sexuale noi. Schimba-ţi în permanenţă ritmul şi mişcările şi concentraţi-vă asupra plăcerii şi obţinerii orgasmului.

4. Faceţi sex legaţi la ochi
Jocurile sexuale sunt considerate unele dintre cele mai interesante trucuri pentru sex de neuitat. De exemplu, puteţi începe partida de sex într-un mod mai special, altfel de cum eraţi obişnuiţi până acum. Leagă-ţi la ochi iubitul cu o eşarfă şi sărută-l pe tot corpul în aşa fel încât să fie mai mereu surprins de zona erogenă pe care ai ales-o. Apoi este rândul lui să procedeze la fel cu tine, iar în final faceţi dragoste legaţi la ochi amândoi. Cu siguranţă veţi avea parte de o noapte de sex incendiară.

5. Găsiţi locuri inedite
Iniţiaţi o partidă de sex atunci când sunteţi într-un loc inedit cum ar fi: în piscină, în saună, în toaleta unui restaurant, pe terasa unui bloc şi lăsaţi-vă duşi de val. Dacă nu a-ţi încercat până acum, este momentul să o faceţi pentru a trăi intens fiecare moment.

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.