6 cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor

Fanteziile sexuale sunt frecvente atât la bărbaţi, cât şi la femei şi, de regulă, nu este o mare diferenţă între ele. Însă cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor constau în trăirea stărilor de excitate maximă la vederea unor lucruri mai puţin asociate cu sexul.

Iată care sunt unele dintre cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor

1. Sexul în travesti
Există femei care se simt super excitate când partenerii de viaţă poartă hainele lor şi se machiază la fel ca ele. Sexul în travesti este una dintre cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor, pentru că implică o formă de renunţare la genul propriu şi îmbrăţişarea celuilalt gen.

2. Sexul cu bărbaţi obezi
Este o fantezie care şochează şi este rar întâlnită în rândul femeilor. Într-adevăr există un număr redus de femei care se simt atrase de bărbaţi obezi, dar indiferent de situaţie rămâne una dintre cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor.

3. Sexul în văzul lumii
Sunt femei care resimt o stare de excitaţie puternică la gândul că ar putea fi prinse în timp ce fac sex. Din acest motiv, ele aleg să facă sex în balcon, pe caloriferul de la geam, pe un trotuar circulat sau într-un bar, în văzul lumii. Sexul în văzul lumii este una dintre cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor.

4. Sexul cu un bărbat transpirat
Există o categorie de femei care adoră să facă sex cu partenerul de viaţă în momentul în care acesta este cât se poate de transpirat şi foarte urât mirositor. Acest lucru le excită foarte tare şi putem spune că este una dintre cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor.

5. Orgie sexuală
Chiar dacă în realitate foarte multe femei nu ar accepta nici în ruptul capului aşa ceva, fantezia în schimb poate fi extrem de satisfăcătoare. Sexul cu mai mulţi bărbaţi goi preocupaţi doar de nevoile şi dorinţele ei poate fi extrem de excitant şi este una dintre cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor.

6. Sexul cu obiecte pufoase
Sunt femei care se excită când văd obiecte pufoase sau jucării din pluş. Le place să facă sex înconjurate de aceste jucării pufoase sau chiar să le folosească în timpul actului sexual. Sexul cu obiecte pufoase este una dintre cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.