6 poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii

Dacă vreţi să mai slăbiţi puţin trebuie să încercaţi în fiecare seară câte o poziţie care să vă solicite. Descoperă în acest articol câteva poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii într-un timp mai scurt de timp.

Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a scăpa de kilogramele acumulate mult mai repede. Aşa că, dacă tot ai grijă de felul în care arăţi, de ce să nu profiţi de ocazie şi să pui în practică poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii?

1. Femeia deasupra
Este o ipostază sexy şi vă învaţă cum să vă sincronizaţi trupurile pentru a atinge orgasmul în acelaşi timp. Pe de altă parte, este una dintre acele poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii. Dacă vreţi să mai slăbiţi puţin merită să abuzaţi de acest „exerciţiu” fizic!

2. Căţeluşul
Este solicitantă şi din acest motiv este considerată una dintre cele mai bune poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii. Mai mult, această variantă este incitantă şi satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Vă recomand să profitaţi de această poziţie ori de câte ori faceţi dragoste.

3. Avalambitaka
Putem spune fără nici un fel de discuţie că este una dintre acele poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii. Însă bărbatul trebuie să fie şi destul de puternic pentru a-şi susţine iubita în această postură. Cu toate că partenerii nu au nici un grad de libertate, în această ipostază se pot topi foarte multe calorii.

4. Manthana
Într-adevăr, Manthana este destul de solicitantă, însă o dată ce aţi prins mişcarea poziţia se transformă într-una foarte excitantă. Un alt mare avantaj al acestei ipostaze este, de asemenea, că aveţi posibilitatea să ardeţi mai multe calorii într-un timp mai scurt de timp. Bineînţeles, în cazul în care aţi acumulat ceva kilograme şi vreţi să scăpaţi de ele.

5.Viparitaka
Este una dintre cele mai bune poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii, dar care oferă şi satisfacţie maximă ambilor parteneri. În timp ce femeia se arcuieşte pe spate, ţinându-se cu mâinile de gâtul bărbatului, acesta o poate penetra adânc.

6. Mausala
Această poziţie este recomandată unui cuplu experimentat, iar bărbatul trebuie să fie puternic, invincibil, deoarece susţine toată greutatea femeii. Pe lângă faptul că este extrem de erotică, este şi una dintre acele poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii. Aşadar, merită pusă în practică.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.