630 de milioane de euro plătiți la Fisc de CEO


Complexul Energetic Oltenia a anunțat că este o societate fără datorii la stat și că nu se regăsește în lista publicată de ANAF toamna trecută cu principalele 500 de companii debitoare, cu obligații restante. Compania contestă astfel informațiile publicate în presa centrală, potrivit cărora “principalii datornici la buget, încă în viață, sunt companiile de stat Complexul Energetic Hunedoara și Complexul Energetic Oltenia”.

”Suma plătită de CE Oltenia către bugetul de stat, în anul 2017, se ridică la valoarea de circa 630 milioane lei, compania deținând Certificate de Atestare Fiscală emise de ANAF care arată că nu figurează cu datorii restante”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul companiei. Suma plătită de CE Oltenia către bugetul de stat, în primele șase luni din acest an se ridică la valoarea de circa 270 milioane lei, compania deținând Certificate de Atestare Fiscală emise de ANAF care arată că nu figurează cu datorii restante.
”De asemenea, reamintim că, datorită unui comportament echilibrat în gestionarea resurselor, CE Oltenia a înregistrat profit și în anul 2017, și în primul semestru al anului 2018, în condițiile achitării tuturor obligațiilor față de stat, față de băncile finanțatoare privind rambursarea de rate, dobânzi și comisioane, precum și față de furnizori, în termenele scadente de plată conform prevederilor contractuale”, mai spun reprezentanții companiei ce are peste 13.500 de angajați.

loading...
Loading...

Citește și

„Floricica Dansatoarea” o comite din nou! Pesedistul Pupăzan s-a rebrenduit și o arde pe muzică ușoară de-i sar gumarii din picioare!

Marius Daniel Pupăzan, opțiunea burlescă a PSD pentru Primăria Cîlnic, nu contenește în a se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: