74 de candidați pe 21 de posturi în CEO! Director: Urmează să selectăm încă 15!


Deficitul de sudori în sucursalele miniere și termoelectrice ale CE Oltenia nu va fi acoperit nici după ocuparea celor 21 de posturi scoase la concurs de către compania energetică, în condițiile în care, la o singură carieră e nevoie urgentă de zece sudori. Oficialii companiei au anunțat că, în perioada următoare vor mai fi organizate concursuri pentru selecția de sudori și vulcanizatori.

99 de persoane și-au dorit să ocupe un post de sudor în CEO, în urma concursului organizat de companie pentru angajarea a 21 de specialiști în domeniu. 74 dintre acestea, care au îndeplinit criteriile de selecție, au susținut, săptămâna trecută, proba teoretică, iar de vineri, au început testele practice, pentru a fi angajate în cadrul producătorului energetic.
”Au fost 99 de dosare, de participanți, 25 nu au îndeplinit condițiile de participare, de vechime. 74 au susținut, ieri, (miercuri, 18 septembrie – n.r) proba teoretică, de mâine (vineri – n.r.) susțin proba practică la laboratorul de sudură de la termocentrala Rovinari. Deci 74 de candidați pe 21 de posturi de sudor, eu zic că reprezintă o competiție serioasă. Urmează, în luna octombrie, să selectăm, pentru formațiile de vulcanizări de la Mătăsari, încă 15 și vom continua. Probabil și cu sudorii, dacă o să fie foarte buni și necesarul e în creștere și la cariere o să vedem ce soluție o să adoptăm. Anul viitor, elevii cu care am încheiat contracte pe învățământul dual o să finalizeze cursurile. Avem o clasă de sudori, 30 o să fie de acolo”, a declarat Sorin Olaru, directorul de Resurse Umane al CEO.
Totuși, deficitul de personal din cadrul companiei nu va fi acoperit, în contextul în care, potrivit directorului carierei Roșiuța, ar avea nevoie, urgent, de zece sudori. Numărul de 21 de sudori pentru concursul aflat în derulare a fost stabilit de Direcția Minieră a CEO.

”Nouă ne-ar trebui zece sudori, în prima fază, să ne asigurăm cât de cât necesarul. Avem nevoie de sudori, strungari, avem nevoie de acești meseriași și să nu mai plătim la firme”, a declarat Constantin David, șeful Carierei Roșiuța.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: