A căzut ușa în mers la autobuzul mineresc de Căzănești!


Un autobuz care transporta mineri spre carierele Roșiuța și Lupoaia a suferit vineri dimineață o defecțiune tehnică, în timp ce mijlocul de transport în comun rula pe ruta Căzănești-Motru. Una din ușile autobuzului s-a deschis și a căzut în drum, asta spre stupoarea călătorilor, revoltați de situație. Pasagerii autobuzului cer acum explicații conducerii EMC Motru care permite că un astfel de mijloc de transport al firmei SC Iris Trans SRL, ce are contract cu compania, să facă astfel de curse cu rable care le pun viața în pericol.

Autobuzul de Căzănești era în mers, vineri la primele orele ale dimineții, și era plin cu navetiști, cursă fiind achita de CEO. În timpul călătoriei ușa din față a autobuzului s-a desprins și a căzut în drum, din fericire nu pe o mașină sau pe un trecător cum s-au speriat, inițial, minerii aflați în mijlocul de transport în comun.
Călătorii speriați au făcut scandal și au anunțat liderul de sindicat că transportul lor este făcut cu rable, dovada incidentul din acea dimineață de la ora 5.00. Imediat s-au cerut măsuri la EMC Motru și la companie și o verificare a firmei afaceristului Murdeală, asta deoarece, spun martorii incidentului de la finalul săptămânii trecute, viața minerilor navetiști este pusă în pericol în fiecare zi cu astfel de mijloace de transport.
Anul trecut, în ianuarie, un autobuz al aceleiași firme Iris Trans SRL a luat foc, în mers, la Cloșani, din fericire după ce lăsase ultimii pasageri, la capăt de linie. Autobuzul transporta minerii, zilnic, pe ruta Motru-Cloșani și retur în condiții improprii.

loading...
Loading...

Citește și

Sindicalistul Roșca: „Între 80-100 de salariați ai Carierei Roșiuța ies la pensie până în martie!”

Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber Cariera Roșiuța, a declarat ieri la un post de radio …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.