A declarat război căzăturilor! Stan a pus sigiliul pe o fostă locuință de serviciu a poliției, dar care ar aparține fostei Mine Albeni


,,Nu trebuia să pună niciun sigiliu. Clădirea a fost a poliției de când ne știm. Ultima dată a locuit acolo un polițist cu soția lui”, a declarant, ieri, o localnică din Albeni, destul de enervată că primarul Stan a închis, cu de la sine putere, clădirea aparținând, spunea aceasta, IPJ. ,,Cum să sigilezi o clădire care nu îți aparține. Eu știu că spațiul aparține fostei Mine Albeni care cândva a dat-o în custodie autorității locale”, a spus o alta, venind cu o altă ipoteză. ,,Clădirea a fost ocupată de polițiști de când mă știu, era a poliției. Și pe vremea lui Ceaușescu și acum câțiva ani acolo au locuit angajați ai postului local de poliție. Era o locuință de serviciu. Stan face un abuz”, a spus un alt locuitor, revoltat și el de situație.

Cert este că, edilul Stan a preferat să paseze ieri problema IPJ Gorj, în legătură cu punerea sigiliului pe poarta clădirii situate în imediata vecinătate a postului local de poliție, refuzând să comenteze informația care a alertat marți localnicii comunei Albeni. IPJ Gorj a confirmat, însă, ieri, că Primăria Albeni a solicitat printr-o adresă informații despre clădirea pe care a sigilat-o apoi, întrebând inspectoratul dacă spațiul în cauză îi aparține de drept.
La cererea gorjdomino.ro, IPJ Gorj transmite următoarele informații, calmând astfel situația alarmantă prezentată publicației, marți seara, de cetățeni ai comunei, astfel: ,,precizam ca imobilul Post Poliție Albeni este compus din încăperea propriu-zisă și locuința de serviciu fiind situat în comuna Albeni, acesta aflându-se în patrimoniul IPJ Gorj. Pe porțile și ușile de acces ale imobilului nu au fost identificate alte încuietori sau ,,sigilii,, montate/amplasate de o altă autoritate, cu excepția celor ale poliției, cheile de acces aflându-se asupra șefului postului. La circa 100 metri, pe aceeași parte a drumului public, în direcția Albeni, se află un alt imobil în stare avansată de degradare, imobil ce are în partea de Nord două numere de identificare 19 Nou (91 vechi). In partea de sud a imobilului se află o poartă de acces din lemn pe care lipită se află o bandă de hârtie de culoare albă ștampilată cu ștampila ,,Primăria Albeni,(lipit numai pe stâlp), același tip de ,,sigiliu,, observându-se și pe ușa de acces în imobil. Acest imobil nu se află în patrimoniul IPJ Gorj”.
Reprezentații IPJ Gorj spun însă, că, cu ani în urmă, acesta spațiu a fost, într-adevăr, ocupat de Poliția Albeni, funcționând acolo o locuință de serviciu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.