A dispărut în câteva secunde! Băiat cu probleme grave a mușcat de picior o angajată a UCB

copil-cu-problmeme-ARHIVA

Un băiat în vârstă de 11 ani, cu probleme psihice, a sărit gardul care împrejmuiește Complexul pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu din zona Debarcader și a mușcat o angajată a Universității Constantin Brâncuși. Copilul este cel mai periculos dintre bolnavii internați la acest centru.
Nu este prima dată când Narcis, băiatul cu grave probleme de sănătate, fuge din incinta Complexului. Din păcate, chiar dacă locul său nu este aici-problemele sale de sănătate fiind prea grave-în Gorj nu există altă instituție care să îl poată primi. În Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu sunt internați 49 de copii și tineri, din care 12 sunt imobilizați. Lucrătorii din Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap nu pot lua măsuri de izolare, aceste lucruri fiind total interzise. Copilul, în momentele sale de criză, nu mai poate fi stăpânit. Marți la prânz, copilul a sărit gardul Complexului și a fugit în sediul Universității „Constantin Brâncuși” de lângă lacul Debarcader. Aici, băiatul a agresat una dintre angajate, pe care, se pare că a mușcat-o de picior. „Ceea ce s-a întâmplat nu e ceva nou în privința acestui copil. El sare frecvent gardul și a reușit să ne păcălească de mai multe ori. Este hiperchinetic și în câteva secunde sare gardul. Așa a făcut și vineri, când am fost cu el în oraș ca să-l plimb cu mașina. La întoarcere în centru, a sărit gardul de mai multe ori. Este foarte imprevizibil. Este imposibil de strunit“, a declarat Gheorghe Zisu, directorului Complexului.

Va fi internat la un Spital din Hunedoara

În perioada imediat următoare, minorul va fi internat la o unitate medicală din Hunedoara. Aici va fi sub supravegherea unui medic psihiatru, care va decide dacă diagnosticul băiatului este corect. „Se află în sistemul nostru de la vârsta de doi ani. Cazul acestui minor ne depășește. Nu există centre pentru persoane de acest gen. Nu știm la ce să ne așteptăm din partea lui. Are perioade când este foarte liniștit, dar și când este foarte violent. Pe mine m-a lovit cu piciorul, vineri, după ce am mers cu el prin oraș“, a afirmat directorul Zisu.

loading...
Loading...

Citește și

Rovinărean reținut pentru furt, acuzat că a spart geamul unei mașini de Poliție

Un tânăr de 22 de ani, din orașul Rovinari și doi prieteni ai acestuia au …

Un comentariu

  1. Sunt tatal baiatului cu probleme psihice va rog contactatima pt mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: