A patra zi și jandarmul din Țicleni nu a fost găsit! Ultima informație este că taxiul l-a dus la un club din Timișora


Jandarmul Ionuţ Mădălin Nisipeanu, tânărul de 23 de ani din Țicleni, dispărut de patru zile în Timişoara, este de negăsit. Duminică dimineaţă, în jurul orei 4:20 mai precis, jandarmul, liber de la serviciu, ar fi plecat din zona Complexului Sudențesc din Timișoara cu un taxi chemat de amicul lui. Cei doi fuseseră într-un club, iar Mădălin s-ar fi supărat dintr-un motiv încă necunoscut şi a vrut să plece. Din momentul în care s-a urcat în acel taxi, nu l-a mai văzut nimeni. Ieri, Tânărul a fost căutat de polițiști cu câini dar și de scafandrii în canalul Bega.

Tânărul din Gorj, care pune serioase întrebări anchetatorilor din Timișoara, a absolvit în urmă cu câteva luni, şef de promoţie, Şcoala militară de la Drăgăşani. În septembrie 2019, Mădălin a absolvit şef de promoţie Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani fiind încadrat sergent major la unuitatea din județul Timiș. După absolvirea şcolii acesta a început să-şi desfăşoare serviciul în Timişoara.

„Este colegul nostru. La momentul anunțării dispariției, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoția septembrie 2019, absolvent al Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani. Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. El a fost șef de promoție, a absolvit ca șef de promoție, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituției, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor. A fost repartizat din Școala Militară în Timișoara”, a declarant, în presa centrală, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timișoara, Emilia Margareta Fînață.

Polițiștii îi sfătuiesc pe cei care pot oferi detalii despre jandarmul dispărut să sune la 112. Familia tânărului este îngrijorată iar anchetatorii caută camerele de luat vederi pentru a vedea imagini cu jandarmul la plecarea din club. Deocamdată, anchetatorii nu se pot atinge de corespondența electronica a tânărului, pentru a vedea cu cine a vorbit acesta, pe aplicații, mail sau pe telefon.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Sunt 5 zile de la dispariție.A fost găsit șoferul de pe mașina de taxi. Ce sa aflat de la el nu se publică. De ce? Părinții copilului sunt disperați. Puneti-va în locul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.