A REVENIT în viaţa POLITICĂ. De ce S-A ÎNSCRIS RUŞEŢ în PMP


Fostul lider al fostului Partid Democrat Liberal şi-a făcut adeziune la Partidul Mişcarea Populară Gorj pentru a-l sprijini în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale pe candidatul PMP, Teodor Paleologu.

Ion Ruşeţ a fost prezentat, luni, într-o conferinţă de presă, de preşedintele Partidului Mişcarea Populară Gorj ca fiind cea mai nouă achiziţie. Nicolae Daviţoiu a precizat că fostul senator este achiziție bună pentru PPM, având în vedere că este o persoană destul de cunoscută și apreciată în Gorj. Ion Ruşeţ a explicat care au fost motivele pentru care a ales să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară Gorj. Fostul lider la fostului PDL a evitat să spună dacă este interesat de vreo candidatură la alegerile locale din 2020. “Am găsit aici un colectiv de oameni responsabili, corecţi, cu care, în mare parte, mai ales cu cei aflaţi în conducere, am mai lucrat în perioada în care am mai desfăşurat activitatea politică la nivel judeţean. Aici am găsit oamenii cu care consider că sunt compatibil, putem face o echipă care-şi poate spune punctul de vedere în judeţ. Un alt motiv este legat de alegerile prezidenţiale. Consider că românii au dreptul să aibă un preşedinte responsabil, echilibrat, corect care să-i reprezinte pe toţi, să fie un bun mediator la nivelul societăţii româneşti. Dacă privim lista de candidaţi, observăm că cel mai valoros din ei nu este altul decât Theodor Paleologu. Era de datoria mea, care l-am cunoscut, în perioada 2008-2012, când eu am fost senator, iar dânsul deputat să-l susţin. Consider că este necesar să ne unim cei din PMP Gorj pentru a-l spriini aşa cum se cuvine. Dacă românii nu ar fi manipulaţi, ar trebui să-şi aleagă preşedintele care-l merită, pe Theodor Paleologu. PMP,este un partid lipsit de toxicitate. Nu i se poate reproşa nimic în istoria acestei formaţiuni politice. A venit momentul de a mă implica în viaţa politică a judeţului. Împreună cu echipa PMP avem posibilitatea de a face ceva pentru acest judeţ. Dorinţa mea şi a colegilor este de a ne organiza pentru data de 10 noiembrie”, a conchis consilierul managerului Complexului Energetic Oltenia.


loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR din Gorj, NEMULŢUMIT că nu a fost invitat la discuţiile cu ministrul de Finanţe

Ion Ciocea îi critică pe liberali pentru că nu l-au chemat să participe, în weekend, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: