A treia salariată a căzut în dizgrația primarului! Acesta i-a trasat sarcini DEOSEBITE, una fiind legată de arhivă!


Mica Liliana, angajata de la relații cu publicul a Primăriei Albeni, este a treia salariată a instituției publice conduse de Ionuț Stan care a fost luată la ochi de șeful administrației locale care a și propus reorganizarea primăriei prin restructurarea postului acestei angajate, și asta la ANFP. Angajata a primit astfel sarcini speciale, pe motiv că nu are obiectul muncii, adică, în urma unei ședințe organizate ieri de Stan, salariata are ca obligație de serviciu și supravegherea cântăririi gunoiului colectat de firma de salubrizare, în fiecare, miercuri, de pe raza comunei.

Angajata Mica Liliana are un program de lucru infernal la Primăria Albeni și asta pentru că și-a permis să treacă peste edilul instituției. Mai exact, zilnic, aceasta are obligația să supravegheze între orele 10.00-12.00 beneficiarii de ajutor social din comună, apoi trebuie să-și facă treaba de arhivar și apoi, când apare mașina de gunoi, este obligată să meargă cu aceasta la Târgu-Cărbunești ca să asiste la cântărirea deșeurilor din comună. Pentru arhivă, angajata a primit și normă de lucru, adică realizarea a câte 5 dosare zilnic de câte 350 de file fiecare. Activitatea normată este imposibil de realizat zilnic, lucru pe care edilul îl știe deoarece a ignorat total arhivarea făcută de mântuială, până nu demult, de protejata sa.
Mai exact, arhiva primăriei este în ultimul hal, deși una dintre angajatele pe care primarul le-a promovat, este vorba despre contabila Maria Bălășoiu, a fost remunerată din 2007 să se ocupe de activitatea de arhivare. Fostul arhivar, a cărui activitate a lăsat mult de dorit după cum se relevă în fotografii, ocupă din februarie 2019 postul de contabil al primăriei,
De activitatea de arhivare trebuie să se ocupe și Viorica Băltărețu, cel puțin până pe data de 30 iunie, prin dispoziție a primarului Stan, și aceasta fiind însă căzută în dizgrația edilului Stan. Fosta contabilă are în sarcină, la fel ca Mica Liliana, și activitatea de supraveghere a angajaților de la ajutor social, aceasta de la ora 8.00-10.00 zilnic, iar colega ei de la 10.00-12.00 zilnic.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.