Achiziție: aparate performante de făcut curățenie de 70.000 lei, la SJU Târgu-Jiu

diabet-spital-(1)

Consilierii județeni au aprobat joia trecută proiectul prin care Consiliul Judeţean Gorj investeşte în dotarea cu echipamente a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Cinci aparate performante de făcut curăţenie au fost achiziționate, fiecare echipament având o valoare de 11.660 de lei. Valoarea totală a investiţiei este de 70.000 de lei, mai fiind cumpărate și două redresoare externe şi 14 acumulatori.
„În baza contractului de furnizare nr. 7302 din 07.06.2016 au fost achiziționate echipamente profesionale pentru curățenie, de natura activelor fixe corporale, respectiv 5 (cinci) mașini de spălat și aspirat paviment, și accesorii de natura obiectelor de inventar, respectiv: redresor extern încărcare acumulatori – 2 bucăți și acumulator Inversis-tip Gel fără întreținere – 14 bucăți. Bunurile – active fixe corporale și accesorii de natura obiectelor de inventar, au fost recepționate în baza procesului-verbal de recepție nr. 8183 din 28.06.2016, valoarea acestora de înregistrare în evidențele primare și contabile cumulând un total de 69.960,00 lei. Această achiziție, inițiată la solicitarea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a avut în vedere asigurarea și menținerea igienei și curățeniei în locația spitalului din str. Tudor Vladimirescu, nr. 32, unde funcționează 12 secții medicale cu o suprafață a pavimentului de circa 10.000 mp, cât și în ambulatoriul situat în locația spitalului din str. Progresului, nr. 18, unde pavimentul are o suprafață de circa 15.000 mp. Predarea – preluarea în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a bunurilor constând în echipamente profesionale pentru curățenie se va face pe bază de protocol încheiat între UAT – județul Gorj, prin Consiliul Județean Gorj și Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, care se va constitui în anexă la contractul de dare în administrare. Dreptul de dispoziție asupra bunurilor date în administrare aparține în exclusivitate Consiliului Județean Gorj, în exercitarea calității de titular al dreptului de proprietate publică şi privată“, scrie în hotărârea CJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Încep înscrierile la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri

Interpreții gorjeni care vor să participe la Festivalul Cântecului Popular Românesc „Maria Lătărețu” se pot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.