Acordarea hranei de protecție, în discuția Comisiei Mixte


Lapte, iaurt ori brânză topită, acestea sunt produsele lactate care ar putea reveni în meniul angajaților din producție a CE Oltenia, după ce aspecte privind acordea acestora angajaților vor fi discutate în Comisia Mixtă Administrație Sindicate. Acestea nu au mai fost acordate angajaților de mai bine de doi ani de zile.

Minerii dar și o parte dintre energeticienii Complexului Energetic Oltenia vor reveni la alimentația de protecție pe care unii lideri de sindicat au ridicat-o ca problemă în mai multe rânduri actualei administrații CEO. Chiar există un proces pe rol pentru neacordarea alimentației de protecție, ca drept existent în CCM. Procesul a fost suspendat din păcate după ce administrația a spus că nu se pot acorda aceste produse lactate.
Acum însă după grevă, administrația CEO și-a schimbat părerea despre acest subiect și a fost de acord să revină asupra dreptului respectiv. Chiar s-a menționat că alimentația de protecție se va acorda anul acesta beneficiarilor din producție după ce aspecte legate de aplicarea măsurii vor fi trecute prin Comisia Mixtă.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

5 comentarii

  1. O sa mâncați laturile oferite de o firma de partid care va câștiga licitația.

  2. Sa-i transforme contravaloarea in 2-3 tichete de masa , asa ar fi cel mai convenabil.

  3. Gorj Domino mai tot timpul e in urma!
    Nu stiati ca secretarul de stat Visan a fost azi termo Rovinari.
    A picat reteaua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: