Acționarii Minprest au RESPINS PLANUL DE ADMINISTRARE al societății


Adunarea Generală a Acționarilor de la Minprest Serv SA nu a aprobat, în ședința de la finele lunii trecute, planul de administrare al societății pentru perioada 2015-2019, rezivia iunie 2017, în forma propusă de Consiliul de Administrație. Ba mai mult, acționarii au hotărât ca administratorilor să le fie reținute sume din indemnizație din cauza neândeplinirii unor criterii de performanță.

Motivația acționarilor în cazul neaprobării planului de administrare al societății, elaborat de cei cinci membri ai CA, este aceea că nu sunt respectate prevederile cadrului legal aplicabil în ceea ce privește stabilirea indicatorilor cheie de performanță pentru stabilirea acordării componentei variabile a remunerației membrilor consiliului de administrație și a directorului general.
Oricum, pentru anul trecut, AGA a stabilit acordarea remunerației diminuată cu gradul de neîndeplinire a obiectivelor și indicatorilor de performanță de 27,53% a membrilor CA, conducerea executivă a societății urmând să calculeze și să rețină sumele aferente de la aceștia. În luna aprilie a.c însă, membri CA au specificat că nu sunt de acord cu reținerea sumelor calculate de Minprest pe perioada ianuarie-septembrie 2016.
Anul trecut, pentru participarea la ședințele CA, administratorii Minprest au primit câte 15.072 de lei, fiecare.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.