duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:26

Acționarii și administratorii de la Pandurii, în ședință comună la CEO

sediul-pandurii

Consiliul de Administrație al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu se va întruni pentru prima dată în acest an, după o activitate aproape inexistentă, având în vedere că ședințele CA nu au mai avut loc de mai bine de doi ani.

Interesant este că nu Marin Condescu, șef al CA, a convocat ședința administratorilor, ci trei dintre acționarii Clubului, convocatorul fiind semnat de reprezentanții Artego, Primăria Târgu Jiu, CE Oltenia, lipsind semnătura reprezentantului USMO. Nu se știe dacă Marin Condescu își va face apariția la ședința forului pe care îl conduce.

CJ Gorj, primit azi în AGA

De asemenea, va avea loc o ședință comună a CA și AGA, acționarii și administratorii clubului condus de Marin Condescu urmând să se întâlnească la sediul CE Oltenia. Din spusele celor care vor participa astăzi la această ședință comună, singurul punct pe ordinea de zi este primirea în rândul acționarilor a Consiliului Județean Gorj. În privința comisiei numite recent de către acționari pentru a verifica cheltuielile din 2012 – 2013 ale CS Pandurii, aceasta nu a finalizat cercetările, acționarii nedând semnale că ar exista motive de demitere a șefului CA, Marin Condescu, așa cum se anunțase în urmă cu câteva săptămâni de către reprezentanții finanțatorului principal, CE Oltenia.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

2 comentarii

  1. Il vor schimba pe Condescu pentru ca au nevoie de votul echipei Pandurii la alegetile de la LPF de saptamana acesta. Condescu voteaza cu Dumitru Dragomir ca si cu alte ocazii dar ordinele primite de foarte sus spun ca Pandurii trebuie sa voteze cu Gino Iorgulescu.Victor Ponta vrea sa-l puna la LPF pe prietenul lui Iorgulescu si Pandurii poate sa-l ajute fiind echipa din judetul care l-a facut pe Ponta deputat.

  2. Dan Matei Agaton a fost ieri invitat la Radio Sport Total si a spus acolo ca stie sigur ca pandurii vor vota cu Gino Iorgulescu.Asta pentru ca Ponta e din Gorj si echipa lui trebuie sa voteye cum vrea el. Iar el e prieten cu Gino Iorgulescu care trebuie sa fie votat sef la Liga de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.