Acțiune de voluntariat la Complexul de Îngrijire și Asistență Dobrița


O amplă acțiune de voluntariat s-a desfășurat la Complexul de Îngrijire și Asistență (C.Î.A.) Dobrița din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.
Nu mai puțin de 77 de voluntari, angajați ai unei multinaționale, s-au aflat, timp de câteva ore, la sediul C.Î.A. Dobrița, unde au desfășurat diverse activități gospodărești. Aceștia nu au venit cu mâna goală, ci cu unelte și produse cu care au lucrat pe parcursul șederii lor la complex. Au fost vopsite cu lac incolor mai multe structuri din lemn, iar cu vopsea de diverse culori au fost vopsite structuri metalice. De asemenea, s-a zugrăvit sala de mese, cu vopsea lavabilă, după care, o parte dintre voluntari au spălat ușile și ferestrele incintei. Au fost săpate spațiile cu flori și, totodată, s-au plantat 50 de bucăți de tuia.
Bugetul acțiunii de voluntariat s-a ridicat la 8835 de lei, bani din care s-au achiziționat materialele utilizate pentru desfășurarea activităților menționate. Din acest buget, s-au achiziționat și materiale de curățenie, în valoare de aproximativ 2500 lei, care au fost donate complexului.
În plus, în afara bugetului acțiunii, voluntarii au făcut și donații personale, care au constat în produse precum: un robot de bucătărie, materiale de curățenie, dar și alimente neperisabile.
Toate acestea au fost posibile datorită Asociației Eurolife și Federației VOLUM din București. Le mulțumim din suflet reprezentanților celor două organizații, precum și tuturor voluntarilor care au fost alături de beneficiarii Complexului de Îngrijire și Asistență Dobrița!

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.