ACUZAŢIE din CEO. CINE se află ÎN SPATELE PROTESTELOR


Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia acuză că, în ultima vreme, au avut loc întâlniri secrete între lideri sindicali şi anumiţi politicieni care ar urmări şi schimbarea lui Sorin Boza.

Constantin Creţan spune că este îngrijorat de implicarea unor politicieni în protestele minerilor şi energeticienilor in Complexul Energetic Oltenia. Liderul sindical nu spune despre cine este vorba. Acuză însă că au două obiective: să-l schimbe pe managerul CEO, Sorin Boza, şi să-şi protejeze afacerile cu CEO sau să facă altele. “Mă îngrijorează implicarea factorului politic. Întotdeauna, aceşti politicieni, care nu fac absolut nimic, se solidarizează cu acţiunile minerilor pentru a profita, pentru a-şi proteja anumite afaceri, de a crea nişte grupuri de interese la nivelul Complexului Oltenia şi de a-şi face propriile afaceri. Ăsta este cel mai periculos lucru. Implicarea politicienilor în conflictul minerilor. Îi atenţionez pe mineri să fie foarte atenţi la relaţia cu oamenii politici. În ultima vreme, au avut loc întâlniri secrete între lideri sindicali şi anumiţi politicieni. Nu acceptăm să se facă jocuri.Urmăresc capul managerului Sorin Boza și să pună mâna pe diverse afaceri în Complexul Oltenia”, a conchis preşedintele Sindicatului Lignitul Oltenia.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

5 comentarii

  1. A iesit si boul din grajd…

  2. Are dreptate s-au întâlnit în secret , in miez de noapte : lipsurile , frigul , greutățile de la locurile de muncă și dorința unui trai mai bun pentru mineri și energeticieni ! Și vorbind în șoaptă , au cazut de acord că nu se mai poate continua asa și trebuie să facă ceva pentru îmbunătățirea traiului ! Asta , trăgând cu ochiul și la ce se întâmplă cu celelalte categorii socio-profesionale care în ultimii ani au obținut creșteri salariale substanțiale. Și este foarte bine că au obținut , iar acum energo-minerii doresc și pentru ei aceleași creșteri. Foarte simplu și la obiect.

  3. Tomescu intră în greva foamei ,nu te a plătit iordache bine, tomescule?bate foamea n tine? Dai ma drumu la munca nu mai iesi ca buboiu in frunte

  4. Tomescu garantat a fost plătit de Iordache și Filip sa instige lumea,nu ii mai ieșeau ploile lu Iordache in CEO, si la găsit pe tomescu mai ieftin!

  5. Castiga bani
    Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
    https://bit.ly/27Y30zS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.