ACUZAŢIE! IDP Gorj, băgată ILEGAL în INSOLVENȚĂ


Liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, susţine că nu s-ar fi respectat paşii legali pentru intrarea Întreprinderii de Drumuri şi Poduri Gorj în insolvenţă.

Deputatul liberal a făcut public, vineri, într-o conferinţă de presă, răspunsul pe care l-a primit de la Consiliul Judeţean privind situaţia IDP Gorj. Printre altele, Dan Vâlceanu a acuzat că societatea ar fi fost băgată ilegal în insolvenţă. „IDP-ul se află nelegal în insolvenţă, pentru că nu există nicio hotărâre de consiliu judeţean prin care acţionarul, care este consiliul judeţean, să-şi fi dat acordul pentru ca societatea să intre în insolvenţă. În urma adresei pe care am trimis-o la consiliul judeţean, am primit răspuns că IDP are în derulare două contracte, ce se ridică la 16 miliarde de lei vechi, urmând să mai participe şi la alte licitaţii. În august, fiecare salariat va primi câte 3 salarii medii restante, nu şi le primesc în totalitate, de la fondul de garantare al creanţelor salariale, nu de la Consiliul Judeţean, nu de la IDP. Mă întreb, cine a avut de câştigat de pe urma intrării în insolvenţă a IDP?”, a precizat Vâlceanu.

loading...
Loading...

Citește și

Ce îi transmite Iriza lui Iordache! Cu cine să discute PROBLEMLE din ALIANŢA PSD-ALDE

Senatorul PSD Scarlat Iriza îl trimite pe vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, să discute cu …

Un comentariu

  1. LEGEA INSOLVENTEI ESTE O PORTITA PENTRU A SE INSELA SI FURA . CUM SE POATE CA UN ADMINISTRATOR SA-SITREACA IN INSOLVENTA FIRMA SI IN PARALEL SA MAI AIBA O ALTA FIRMA . ISI DUC TOATE ACTIVELE LA CEA NOUA SI DATORIILE LE LASA CELEI INTRATE IN INSOLVENTA .ACESTE DATORII DUC LA FALIMENTARE CREDITORILOR ,SAU CEL PUTIN A UNORA . SI GATA !!!!!!!!!!!!!!!ADMINISTRATORUL VINOVAT ESTE NUMAI BUN SA FURE SI SA INSELE LA NOUA SOCIETATE .SI TOT ASA IN CASCADA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.