sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:04

ACUZAȚIE la adresa PRIMARULUI Târgu-Jiului: Se RĂZBUNĂ pe angajați!


Aurel Popescu a reacționat după ce Marcel Romanescu a anunțat că, în luna ianuarie, le va da testare tuturor angajaților primăriei.

Viceprimarul social-democrat al Târgu-Jiului spune că edilul liberal vrea să se răzbune pe funcționari și pe personalul contractual pentru că o parte din ei au venit și au solicitat să li se acorde anumite drepturi salariale. “Din punctul meu de vedere, este vorba de o răzbunare a domnului primar pentru faptul că angajaţii primăriei şi-au cerut un drept. Un drept pe care e firesc să şi-l ceară. Atât timp cât consiliul local a hotărât o creştere salarială cu faimoasele 3 procente, 3 puncte procentuale la salariul pe care îl aveau până în urmă cu o lună, lucru, de altfel, firesc. Atât timp cât s-a stabilit în acea şedinţă de consiliu local, această creştere salarială, cu care, până la urmă, a fost de acord şi domnul primar, toată lumea a cerut să se calculeze corect. Au fost persoane care au constatat că nu s-a făcut corect calculul acestei majorări salariale. Oamenii nu au venit să ceară alte majorări. Nu! Au cerut să se aplice hotărârea de consiliu local vizavi de cele 3 puncte procentuale. Această răzbunare este pentru că domnul primar nu a vrut absolut deloc să crească salariul angajaţilor”, a conchis Aurel Popescu.

Popescu: Romanescu nu le-a dat nici VOUCHERE angajaților

Pe viceprimarul Târgu-Jiului l-a deranjat și atitudinea edilului față de angajații primăriei. Asta, după ce Marcel Romanescu le-a transmis ca în concediile din această vară să ia legile cu ei pe plajă să le studieze înainte de testarea de la anul. “Să-i trimiţi pe oameni la plimbare, să-i ameninţi sau să vii cu variante de genul vă duceţi la mare, puneţi mâna pe o lege şi studiaţi pe plajă. Oamenii s-ar duce şi la mare, dar nu au vouchere, pentru că domnul primar nu a binevoit să aibă bani în bugetul pe 2019 pentru vouchere de vacanţă. Deci, oamenii nu au posibilitatea să meargă la mare, drept pentru care e posibil să citească acele legi tot acasă şi să se pregătească pentru nişte testări, care nu ştim dacă sunt sau nu sunt legale. Poate, domnul primar ne spune şi legea care impune aceste testări. Sunt curios care ar putea fi comisia care să-i testeze pe angajaţii din primăria Târgu-Jiu, pentru că dacă domnul primar va face comisii la fel cum a făcut până acum, discuţiile sunt destul de aprinse pe aceste teme. După doi ani de zile să vii să spui că oamenii nu-şi fac treaba şi nu sunt profesionişti, eu cred că este o sfidare totală. Oare doi ani de zile nu ai observat acest lucru?”, a mai declarat Aurel Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Un comentariu

  1. Sunt exact metodele de presiune aplicate de un fost mare sef de cooperatie din Gorj inainte de 1989. Avand in vedere ca primarul este un discipol al acestuia, nimic nu pare surprinzator. Este o metoda simpla prin care iti subordonezi si umilesti angajatii. Psd-istii degeaba vorbesc de asta, la ei metoda se aplica inca inaine de angajare. Trebuie sa fii umil inainte de angajare ca sa poti sa fii angajat. Deci, nicio diferenta intre cei din trecut si cei din prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: