ACUZAŢII de TRĂDARE în CEO


Nicu Bunoaica îi acuză de trădare pe Manu Tomescu și pe marii lideri sindicali din Complexul Energetic Oltenia după încheiera protestelor din cariere.

Liderul sindical de la Cariera Lupoaia susține că oamenii din zona Motru se simt trădați. Nicu Bunoaica spune că minerii sunt nemulțumiți că vor încasa în plus la leafă 585 de lei net. Afirmă că oamenii ar fi vrut să primească 1000 de lei. Nicu Bunoaica pune tunurile pe Manu Tomescu. Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 acuză că vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari a făcut jocurile administrației, când a intrat în greva foamei în timpul protestelor spontane din minerit. “Manu Tomescu este un trădător al minerilor şi energeticienilor. A colaborat cu administraţia. A intrat în greva foamei pentru a obţine credibilitatea oamenilor. Sindicaliştii au încercat o trădare pe sub masă şi le-a reuşit. Marii lideri de sindicat au trădat. Oamenii ar trebui să plece din sindicatele lor, să-i lase singuri”, a declarat Bunoaica.

Tomescu: NU m-am LEPĂDAT de oameni, ca Bunoaica

Manu Tomescu spune că este obișnuit cu atacurile lui Nicu Bunoaica la adresa liderilor sindicali. Liderul Sindicatului Energia Rovinari acuză că cel de la Cariera Lupoaia a stat ascuns în timpul protestelor din cariere. “Eu nu m-am lepădat de oameni, cum a făcut el. A trimis adresă administrației, în care a spus că el este omul dialogului, că nu se asociază cu protestatarii”, a declarat Tomescu. Liderul sindical din zona Rovinari a dezvăluit că, în timpul discuțiilor cu ministrul Energiei, Anton Anton, de joi, de la Prefectura Gorj, Nicu Bunoaica ar fi dat mesaje unor jurnaliști în care ar fi anunțat că negocierile au eșuat. „Nu se face așa ceva. Dacă crede că-și poate construi sindicatul pe minciună, acuzații și dezbinare, greșește. Bunoaica face mai mult rău sindicatelor”, a conchis Tomescu.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

6 comentarii

  1. Ați dat cu piciorul la găleata aproape plină cu lapte. Tu Manule ai pus găleata la copita vacii ceilalți lideri, toți, au ținut vaca de coada, măcar să fie curat laptele când e vărsat.V-ati bătut joc de oameni.

  2. Manu Tomescu a spart greva a noastră ,de ce a intrat tu in greva foamei si ai esit imediat după ce obtinusam700 lei mineri nu au acceptat 700 lei tu ai zis ca e bine ,ai denaturat greva noastră prin ce ai făcut .Ai făcut poza ai vorbit la televizor la radio nu tea interesat greva minerilor tu ai venit sa abați atenția de la protestele spontane spargatorule de greva te-ai vindut pe bani IUDA .Tomescu indemna minerii sa intre la lucru ca e ilegal ,ca citea el legea ca știe el da mineri au văzut ca e trădător si vinzator si spărgător de greva .Huo Tomescu ți-ai luat bani Iuda .

  3. Sunt specimene de oameni care nu stiu cate urechi au pe cap…instinctul de turma si-a facut simtita prezenta si in cazul incetarii voluntare a lucrului din saptamana trecuta. Evident ca sunt buni si banii, dar mai elocvent ar fi fost ca protestatarii sa coopereze in mod pasnic cu reprezentantii legali ai sindicatelor, sa puna presiune pe acestia si sa incerce sa obtina si altceva in afara de un pumn de arginti. Conditiile de munca, respectarea normelor de sanatate si securitate in munca, interzicerea carpelilor si respectarea tehnologiilor, normativul de personal, transportul in unitati si drumurile de acces, echipamentele de lucru, scule si dispozitive…toate acestea trebuiau impuse intr-un protocol pe care sa-si puna semnatura ministrul si directoratul si sa se dea termene si responsabili pentru implementare. Sunt multe de zis, dar daca ne coboram la mintea trancalaului de la Motru o sa o tinem in acuzatii perpetue si fara rezultat. Nu vad sindicalisti rai sau buni, dar vad ca ei sunt reprezentanti legali si trebuie sa le folosim expertiza si experienta pentru vremurile grele ce cu siguranta vor veni cat de curand.

  4. Tomescu sa dus in greva foamei pentru publicitate . El nu stie altceva decat poze si palavrageli pe facebook.

    • Bah miner e postac pe fâsbook cum zicea raut e la ordinul căruia da cu banu la el acum a avut ordin sa încerce sa va scoata din protest de aia a intrat el in greva foamei si a esit mulțumit cu 700 pentru oameni din greva foamei dar cu buzunaru lui plin de la cine la pus sa faca greva a încercat sa mute atenția de la noi din cariera la el dar ne am deșteptat si nu am plecat după fenta lui am rămas si am obținut 1000 de muncitor iar el a rămas ca bani luați de la păpușari si cu poza pe fâsbook ce mai e golan Manu tomescu .

  5. Voi va certati intre voi si adevaratii tradatori traiesc beton pe spatele vostru! Al prostilor care muncesc.
    Pai,sa-l fi vazut pe nea Rosca Nelu cum ii facea plecaciuni lui Dorel Visan, pe care-l lauda in toate colturile! De ce ati trimis liderii sa negocieze in numele vostru daca la protest au stat pititi in spatele vostru si v-au lasat sa le trageti singuri! Norocul vostru cu Golea ca a insistat la negocieri sa nu se aplice sanctiuni niciunuia dintre cei cercetati ca altfel… o puneati pentru astia 500 lei! Liderul de la Rosiuta nu stia cui sa-i pupe mainile mai intai la intrarea cohortei de psd-isti in sediul CEO! Deschideti ochii, oameni buni, caci, daca n-ati avea asemenea lepre care „va reprezinta” ati avea salarii pe merit! Dar deh, hahalerele carora le plac mai mult masinutele, bautura scumpa si femeile decat munca cinstita au invatat sa va manipuleze cum le e lor mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.