ACUZAȚII în CEO după NEGOCIERILE pentru CCM


Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, acuză că liderii FNME vor să pună mâna pe prime de circa 6000 de lei după ce au semnat actul adițional la contractul colectiv de muncă.

Laurențiu Ciurel susține că liderii sindicali nu au obținut nimic în plus față de anul 2015 pentru mineri și energeticieni la negocierile cu administrația: „Liderii de la FNME, o parte dintre ei, au fost reprimiți în servicii la complex, au fost reîncadrați, împărțiți iar pe funcții pe la tot felul de servicii de băgători de seamă, unde, practic, nu fac nimic. FNME nu a mai făcut greve, pentru că de la aceste negocieri a lipsit domnul Condescu”, a acuzat Ciurel.

Mitrescu: Ciurel BĂZNEȘTE

Constantin Mitrescu neagă acuzațiile lui Laurențiu Ciurel. Vicepreședintele FNME spune că liderii nu au negociat contractul cu gândul să încaseze prime de mii de lei. „Atât îl duce mintea pe domnul Ciurel. Într-adevăr, nu am recuperat tot ce a tăiat. Am obținut cam 280-300 lei pe lună per salariat, comparativ cu ce exista în 2015. E simplu de calculat. Vedeți ce prime erau atunci, când nu era cotă de cărbune în contract, se dădea la mila Directoratului. În 2015, au luat doar 70% din salariați doar în natură. Acum, e prins în contract și în bani și în natură. Ciurel băznește, cred că nu e normal la cap. Nu vedeți că imediat cum iese, dă în FNME. Cred că are un complex de inferioritate cu FNME. Ce i-a făcut FNME? Nu i-a făcut nimic, numai că atunci se tăiau drepturi la fiecare contract. De asta a reacționat FNME. Acum, nu s-a pierdut, s-a câștigat ceva. Nu aveam cum să reacționăm ca atunci. Atâta timp cât s-a mai obținut câte ceva, s-a mai redresat și compania. CEO vinde mai bine decât pe vremea lui. Cei care conduc astăzi sunt mult mai profesioniști și mai buni manageri decât a fost el și rezultatele se văd. Problema e că Ciurel, pe lângă drepturile pe care le-a tăiat, a adus și compania în prăpastie”, susține Constantin Mitrescu.

Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.