ACUZAȚII în CEO!


Constantin Crețan este dezamăgit că Adrian Marciuc, Gabriel Căldărușe și Eugen Iovan nu l-au votat pentru a ajunge prim-vicepreședinte al Federației Univers.

Liderii Federației Univers și-au ales, la mijlocul săptămânii trecute, în Capitală, noua conducere pentru următorii patru ani. Nicolae Buzea a fost singurul candidat la funcția de președinte, alegerea lui în fruntea federației fiind o simplă formalitate. Adrian Marciuc și Gabriel Căldărușe au obținut posturile de vicepreședinți. Constantin Crețan a luat prea puține voturi pentru a ajunge prim-vicepreședinte. Liderul Sindicatul Lignitul Oltenia îi acuză pe Marciuc, Căldărușe și Iovan că au vândut voturile unui reprezentant al băieților deștepți din energie. “Alegerile de la Federația Univers nu au fost tocmai democratice. Pentru funcția de președinte au votat 1300 de delegați. Marciuc și Căldărușe au fost votați de cei din Oltenia, 150 de oameni, nu de toți cei prezenți. Eu am candidat la funcția de prim-vicepreședinte. Am primit 96 de voturi din țară. Căldărușe, Marciuc și Iovan nu mi-au dat votul. L-au acordat unui individ care reprezintă băieții deștepți din România. Și-au vândut voturile unui individ care provine din rândul băieților deștepți din energie. Sunt dezamăgit, pentru că nu m-au votat pe mine, care eram omul lor și au vândut voturile. Oricum, să știți că nu au o mare funcție în Federație. Sunt reprezentanți de zonă în calitate de vicepreședinți. Toți președinții sindicatelor sunt membri în Consiliul Federal”, a declarat Constantin Crețan.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Se cearta javrele intre ele? Semn rau inseamna ca mai au de ros in CEO ? IOVAN ar vrea sa ajunga si in locul lu’ BOZA!!!!!!!!!!! E si pregatit a facut cu Mantog facultatea la Herculane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E posibil sa continue masterul , tot unde la facut Manti pe Alexandri ( peste drum de stadion). Bafta la toti presedintii in frunte cu IOVAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.