ACUZAȚII la adresa conducerii Direcției de Patrimoniu din Târgu-Jiu. Sunt legate de ADMINISTRAREA STADIONULUI


Mihai Paraschiv acuză Direcția Publică de Patrimoniu că manageriază “defectuos” stadionul din Târgu-Jiu.

Consilierul local PNL spune că trebuie găsită rapid o soluție în consiliul local în ceea ce privește administrarea stadionului municipal. Mihai Paraschiv avansează inclusiv ideea creării unei societăți în subordinea primăriei, care să administreze mai bine noua arenă sportivă. Alesul local acuză conducerea Direcției Publice de Patrimoniu că dă dovadă de incompetență sau fugă de responsabilitate în ceea ce privește administrarea stadionului. Asta, pentru că deși au fost stabilite tarife în consiliu local pentru parcarea subterană nici până azi nu se percepe taxă. Mihai Paraschiv nu este de acord ca Pandurii Lignitul să administreze stadionul în contul unei părți din datoriile pe care municipalitates le are la clubul de fotbal. „ În acest moment, problema este stric în mâna Direcţiei de Patrimoniu, care, din punctul meu de vedere, aşa cum am văzut şi în articolul respectiv, manageriază defectuos acest edific. Am dat o hotărâre de consiliu local în urmă cu 2-3 săptămâni în care au fost aprobate nişte tarife, inclusivbpentru parcarea subterană, care, în acest moment, nu sunt puse în operă. Ne ascundem după acele studii de oportunitate care nu se ştie cât vor dura, când va fi gata. Cred că trebuie grăbite lucrurile şi, din punctul meu de vedere, Direcţia de Patrimoniu nu-şi face treaba în acest caz. Trebuie găsită o soluţie cât mai repede în consiliul local care poate generat inclusiv crearea unei societăţi a primăriei care să se ocupe de acest edificiu din moment ce nu funcţionează. Parcarea subterană e folosită, dar nu este taxată, deşi consiliul local a adoptat această hotărâre prin care trebuia să încaseze contravaloarea taxei de parcare ca în toate celelate parcări cu plată din Târgu-Jiu. Eu ştiu că există solicitări pentru spaţiile comerciale, nu ştiu de ce nu se mişcă treburile acolo. Cred că este o fugă de responsabilitate sau dovadă de incompetență. Clubul Pandurii nu poate fi un partener onest al consiliului local, atât timp cât a întreprins acţiunile pe care le-a întreprins împotriva consiliului local. Cred că acea propunere nu poate fi serioasă şi nu poate fi luată în calcul, atât timp cât ei vor să pună mâna pe edificiul respectiv în detrimentul municipiului, a cetăţenilor din municipiul Târgu-Jiu. Până acum nu au venit cu nicio ofertă serioasă. Am văzut că se începe şi executarea silită a creditorilor. Cred că banii aceştia vor ajunge în cu totul altă direcţie decât unde ar trebui”, a declarat Paraschiv.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.