Adio, CREŞTERI SALARIALE în CEO!


Conform legii, există posibilitatea creşterii salariului mediu în condiţiile în care a crescut productivitatea. Şi, nu mai mult de 80% din indicele de creştere, se arată în legea bugetului de stat.

Cu alte cuvinte, în CE Oltenia, societate de stat care a înregistrat pierderi şi în ultimul an, 2016, , creşterea salarială nu este posibilă. Nu există alte motive de nemajorare a veniturilor, în afara celor ce ţin de legislaţia în domeniu.
Degeaba liderii de sindicat solicită creşteri de venituri pentru angajaţii CEO. Compania încheie anul 2016 cu pierderi de aproximativ 126 de milioane de lei şi, în aceste condiţii, este puţin probabil ca cererile liderilor de sindicat să fie luate în calcul de administraţia companiei. Deja,din proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli al CEO, a dispărut tradiţionala cotă de cărbune iar reducerile de cheltuieli, mai ales de personal, sunt prioritare în planul conducerii companiei.

loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: