Adio, vacanţă de trei luni! Vezi cât vor sta elevii acasă în fiecare vară

elev

Mai mulți senatori au depus un proiect de lege prin care elevii ar putea merge la școală și în vacanța de vară. Propunerea vine în sprijinul părinților care nu au cu cine să își lase copiii acasă.

Anton Hadăr, președintele Federației Sindicale „Alma Mater”, susține că ideea nu este rea, numai că totul depinde de dascăli. Dacă vor fi plătiți pentru orele suplimentare, ar putea renunța la concediu pentru a sta cu elevii, scrie reporterntv.ro.  Astfel, aceștia ar putea fi supravegheați mai bine în timpul liber. Proiectul de act normativ nu prevede clar dacă profesorii vor fi obligați să participe la activități recreative. În plus, unitățile de învățământ trebuie să aibă logistica necesară pentru ca elevii să fie atrași să vină și în vacanța de vară la școală. Potrivit legii, cheltuielile ar urma să fie suportate de părinți. Actul normativ urmează să intre în dezbaterea Senatului după începutul sesiunii parlamentare.

Loading...

Citește și

Colocviile de critică și istorie literară ale revistei „Portal Măiastra”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează joi 20 februarie 2020, la …

3 comentarii

  1. Sunteti niste dobitoci ,care ati propus asa ceva

  2. Sunteti niste dobitoci care ati propus asa ceva

  3. Dobitoci astea de parlamentari isi cam bat joc de copii nostri .De plictiseala si de atata somn in parlament le trec numai gargauni prin tarata aia din cap pe care o au ,doar e lipsa creie la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.