Administrația a tăiat gratuitatea pentru ANGAJAŢII CEO! Minerii și energeticienii își plătesc biletul la Săcelu


Intrarea gratuită la bazinele de la Săcelu, pentru angajații Complexului Energetic Oltenia, a fost astfel doar la deschiderea oficială a stagiunii din această vară. Minerii și energeticienii sunt obligați la plată, după ce administrația companiei s-a socotit că nu mai poate suporta acest tip de facilitate pentru angajați. Mai exact, pentru o zi de week-end pe plaja din Săcelu, salariații CEO plătesc 13 lei la intrare, plus șezlongul. În timpul săptămânii, când minerii și energeticienii lucrează oricum, prețul coboară la 10 lei.

Administrația CE Oltenia a schimbat foaia, după ce a anunțat cu surle și trâmbițe că minerii și energeticienii vor intra gratuit la bazinele din stațiunea Săcelu, din județul Gorj. Mai exact, s-a spus că salariații vor fi căutați pe calculator, la intrare, în timp ce restul turiștilor vor purta brățări de identificare ale căror culori se vor schimba de la o zi la alta. Acest lucru a fost anunțat la deschiderea sezonului, luna trecută, chiar de președintele Directoratului, Sorin Boza, care a participat la eveniment.
Din păcate, gratuitatea s-a aplicat pentru angajați doar în acea zi, deoarece, în următoarele, de pe listă s-a tăiat și șezlongul gratuit, și umbrela, și intrarea la bazin.
Mai mult, minerii au fost obligați să treacă la program de 7 zile din 7, motiv pentru care administrația a decis că gratuitatea nu se mai poate aplica, deoarece salariații sunt oricum la serviciu chiar și în weekend.

Certuri cu consilierii

O parte a minerilor care au vrut să-și facă concediul la Săcelu s-au certat urât, în weekend, cu consilierii lui Boza, când au aflat că nu li se aplică nicio gratuitate la intrarea la bazine, mai mult, li s-ar fi spus chiar răspicat că trebuie să bage mâna în buzunar dacă vor să beneficieze de relaxarea după lunile lungi de muncă.
Administraţia şi sindicatele din Complexul Energetic Oltenia au motivat, oficial, că încă caută soluţii pentru ca măcar la bazinele în aer liber angajaţii să nu plătească bilet. Baza de tratament de la Săcelu este administrată de CEO.

loading...
Loading...

Citește și

S-a strigat DARUL la nunta din Albeni! Ce locație de nuntă au ales mirii după audierile de la poliție

În urma anchetei derulate de poliție și a dosarului penal întocmit pe numele primarului Ionuț …

9 comentarii

  1. Nemernicilor…nu mai puteti nimic …sa va ia dracu cu sindicalisti cu tot…retragere totala din sindicate…mananca cotizatiile degeaba

  2. asa e, nu mai meritam nimic

  3. Asa este , au destul namol in cariere , ce le mai trebuie Sacelu ! Sa stea acolo non stop si astfel se poate scoate si transportul (daca lucreaza non stop) ca este nevoie de multi bani pentru certificatele CO2 , CO3 etc. !

  4. multumim Boza si Dragnea , multumim liderilor de sindicate . Sa va ia dracu de comunisti cocliti.

  5. Boza este un nemer.nic un tradator care nu mai stie de unde sa ia banii pentru CO2 si taie tot, la munca toata lumea ca doar le trebuie carbune pentru la iarna ca Tot din Cauza actualei conduceri sunt blocurile in revizie si nu se poate vinde la preturi mari cum au fost pe piata, lipsa investitiilor in minierit se vede de la Distanta….la pretul de 15/16 Euro CO2 cu premize de a ajunge la 20 Euro scrie Insolventa pe aceasta Societate! Bravo Boza! Tot meritul tau este…

  6. Umbla un zvon pe la minister ca acest Boza isi tot cere retragerea din functia de presedinte tot incearca sa plece, a inceput sa puta? Pretul la CO2 este 16€ cu premize de 19-20€? Va scrie cat de curand insolventa pe CEO ? Investitiile din minierit nu se vad? Grupurile sunt in revizie si nu se poate vinde la preturi mari cum au fost pe piata pentru ca nu este carbune si nu ai nici grupuri disponibile ? Totul se datoreaza Managementului defectuos/dezastruos din ultimul timp si blatului cu sindicalisti care le a pierit glasul ….suntem in prapastie deja si asta se va vedea curand …..Apropo parca era ynu Iriza de spunea ceva de un prejudiciu de peste 41 milioane Euro …de ce nu mai spune nimic nimeni ? Hm….CEO=Nulitati=jaf la drumul mare

  7. Retrageți-vă din sindicate şi cu banii economisiți plătiți biletele,că oricum sindicatele nu vă mai reprezintă la nici un nivel.

  8. Jos sindicatele…

  9. Doar o intrebare -cum justifica conducerea CEO,banii „investiti” de mai multi ani,in asa numita ”baza” de la Sacelu,daca salariatii nu beneficiaza de nimic,probabil tot asa cum au „justificat” si multele zeci de milioane de euro pe care le-au sifonat multi de la Pandurii,in timp ce faceau disponibilizari colective…!!! La Sacelu,in afara de o poditura din scandura,facuta acum vreo 2 ani,nu se vede decat mizerie crasa!Bazine imputite,necuratate de cine mai stie cand,peretii bazinelor, surpate(cel putin asa era anul trecut!),etc.!Ei vedeti,daca am avea institutii,a caror singura preocupare nu ar fi sa faca politie politica stalinista,ba chiar fascista,cati credeti ca ar trebui sa stea foarte multi ani la „racoare”,ba chiar sa li se puna sechestrul pe tot,pentru recuperarea prejudiciu enorm creat gorjenilor….!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.