Administraţia CEO îşi ia mâna de pe Minprest

minprest_4-cmk

Pentru anul 2016, CE Oltenia a încheiat 27 de contracte de lucrări și prestări servicii cu Minprest Serv SA, transmite CEO într-un comunicat de presă. Astfel, în cadrul planului de reorganizare, restructurare și eficientizare al CE Oltenia au fost cuprinse o serie de măsuri pentru reducerea costurilor de producție, printre care și reevaluarea contractelor de prestări servicii în funcție de necesitățile actuale ale companiei.

CEO mai transmite: Această măsură a fost aplicată inclusiv contractelor comerciale încheiate cu Minprest, respectiv s-a renunțat la unele servicii/lucrări fără a fi atribuite altor firme. Valoarea totală a contractelor încheiate cu Minprest, rămase în vigoare pentru acest an, ajunge la sumă de cca 19 milioane lei. Minprest Serv SA este o societate comercială de sine stătătoare care trebuia să încheie contracte și cu alți beneficiari pentru a-și asigură continuitatea activității și să nu se limiteze doar la relațiile contractuale cu CE Oltenia.Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Un comentariu

  1. normal ca CEO renunta la servicii si nu le la alti prestatori pentru ca nemernicul de Giorgi impreuna co seful de sectie Calota in cardasie cu sefii de cariere pun angajatii de la minprest sa presteze serviciile desfintate de CEO…spala salopetele minerilor si pe ale sefilor (chiloti,ciorapi,casti,le fac pantofii cu crema ) lampariile exista chiar daca pe hartie sun desfintate .matura sectoare care nu mai beneficieaza de servicii platite de CEO ..etc .dar normal Giorgi va spune ca de fiecare data ca nu este adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.