Aere condiționate NOI, pe cabinele excavatoarelor de la Roșiuța și Lupoaia!


Excavatoriștii Complexului Energetic Oltenia au de câteva zile aer condiționat pe utilajele pe care lucrează. Asta după ce la solicitarea unui sindicalist, utilajele au fost dotate cu aparate de aer condiționat în țiplă. Mai exact, aparatele de aer condiționat noi au fost puse pe utilajele respective, la Cariera Roșiuța deja de două săptămâni, iar la Lupoaia de o săptămână.

Administrației CEO i s-a propus chiar să ia aparatele de aer condiționat din birourile TESA și să le amplaseze în cabinele excavatoarelor, asta pentru că salariații din producție nu își pot face munca din cauza căldurii din cariere. Cert este că, aparatele au fost puse recent și nu s-a apelat la cele vechi ci s-au achiziționat unele noi.
În vara anului trecut, CEO a cumpărat aparate noi de aer condiționat în valoare de 11.600 de lei. Numai pentru serviceul acestor aparate, tot anul trecut, CEO a plătit 40.000 de lei și asta doar pentru SE Turceni. În decembrie s-au cumpărat aparate similare și pentru SE Rovinari, în sumă de 33.500 de lei confirm unei licitații organizate de companie.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: