miercuri , 11 decembrie 2019 - 11:37

Afacerea de SUCCES a unei antreprenoare din Târgu Jiu în vârstă de 30 de ani! Produsele ei sunt complet PERSONALIZATE!


Are 30 de ani este originară din Târgu Jiu, iar firea independentă a împins-o să își construiască o carieră fără șefi și fără un program fix de muncă. Tânăra și-a deschis un magazin online de încălțăminte încă din anul 2011, iar acum după atâția ani pe piața din România, Ana Maria Roșca este mândră de ce a realizat. Atelierul Anei se află în Capitală acolo unde locuiește de câțiva ani, însă produsele sale pot fi livrate peste tot în țară. Frumoasa blondă creează încălțăminte pe comandă după cerințele clienților.

Într-un interviu pentru o revistă online dedicată afaceriștilor din România, wall-street.ro, Ana Roșca a vorbit despre afacerea ei, dar și despre modul în care au decurs vânzările anul trecut. „Toate produsele noastre sunt realizare în România: designer romani, materii prime – în special piele, mâna de lucru şi aşa mai departe – tot, absolut tot este realizat în România. Şi suntem foarte mândri de asta! Ne aşteptam ca digitizarea să impulsioneze mai mult vânzările online şi romanii să beneficieze mai mult de comoditatea de a cumpăra produse din confortul fotoliului de acasă. Înţeleg, din diverse studii, ca în continuare rolul primordial al magazinelor online rămâne acela de informare. Pentru 2019 este prematur să-mi exprim o părere”, a declarat Ana Roșca.

loading...
Loading...

Citește și

Premiu IMPORTANT pentru nora unui cunoscut MEDIC din Gorj! FOTO

Nora unui cunoscut medic din Gorj a obținut recent un premiu important în activitatea ce …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: