AFACERIST și politician din Gorj EXECUTAT de bancă FACE MASAJ, taie porcul și pune rața pe varză contra cost


Dacă politica nu-i aduce satisfacții de ordin material, promovările liderului ALDE Gorj fiind doar onorifice și neremunerate, Dian Popescu demonstrează că se dedică afacerilor sale din servicii. Inginerul Dian oferă astfel de 1 Decembrie la hotelul său de la Țicleni, all inclusiv pentru cei care vor un sejur gorjenesc de neuitat, evident contra cost. Din oferta hotelului președintelui ALDE, pentru Ziua Națională și Sfântul Andrei, nu lipsește masajul profesionist făcut profesional, tăierea porcului, rața pe varză și tocanul de ied la ceaun.

All inclusiv de Ziua României!

Hotelul lui Dian Popescu unde prin 2012 polițiștii investigau un dosar de prostituție cu prostituate minore își deschide acum larg porțile pentru familiile cu copii care vor să-și petreacă tradițional un sejur de Ziua României.

 

Astfel, pentru 950 de lei de persoană, doritorii pot servi masa acasă la familia Popescu, știut fiind că la ultimul etaj al hotelului de la Țicleni frații în cauză au câte un apartament.
Masa pentru cei care își rezervă din timp o cameră în hotelul din Gorj va fi permanent tradițională, bucăturile oaspeților fiind care de care mai alese, orătăniile tăiate fiind de la țară, în timp ce oferta de 1 Decembrie cuprinde și tăierea porcului, în direct.

Banca Transilvania a obținut executarea SC Băile Țicleni

De altfel, în acest an, Banca Transilvania a executat firma fraților Popescu, SC Băile Țilceni SA pentru un debit neachitat la timp. Frații Titus Gabriel Popescu și Dian Popescu, soțiile celor doi și societatea familiei au dat banca în judecată, contestând executarea. Judecătoria Târgu-Jiu nu le-a dat câștig de cauză, mai mult, i-a obligat în martie să achite și executorul judecătoresc cu 218 lei. Cei patru și firma fac apel, dar îl pierd și pe aceasta la Tribunalul Gorj, pe 11 septembrie 2017, banca având liber să-i execute bunurile familiei Popescu și a firmei pe care au hotelul de la Țicleni.
În lipsă de bani lichizi, proprietarii au venit cu această ofertă turistică ,,de sezon,, cu care speră să își mai astupe din găuri. Oferta este de ieri virală pe site-urile de socializare.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Va bucurati de necazul omului,cata rautate zace in oameni!

  2. Felicitări celui care a scris articolul despre Hotel S.C. Băile Țicleni SRL ,dar nu a prins decât 1% din neregulile făcute de cei doi frați în cadrul hotelului. Ar mai trebui enumerat și luarea banilor din receptie și ne achitarea salariilor, starea jalnica din bucătărie care va oferă un meniu cu decolteu inclusiv microbi și intoxicație alimentara,cazarea se face pe motive de discriminare rasiala etc etc sunt diar câteva cei doi sunt ca un izvor de nesecat de prosti fac orice numai legal sa nu fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.