duminică , 20 octombrie 2019 - 12:44

Afaceriștii și sindicaliștii dau târcoale hotelurilor și bazei de tratament deținute de CEO

colaj-1

Declarațiile secretarului de stat în Ministerul Energiei, Corina Popescu, cu privire la activele Complexului Energetic Oltenia care nu sunt în activitatea de bază a companiei, ci doar încarcă costul energiei produse de aceasta, bagă hotelurile și baza de tratament de la Săcelu, deținute de colosul energetic, în planul de restructurare și pe lista de vânzări. Deja, câțiva afaceriști interesați făceau presiuni, de mai multă vreme, prin intermediul unor sindicaliști, la vârful companiei energetice pentru scoaterea la vânzare a acestor imobile.

hotel-mina

Hotelurile ”Mina” și ”Energeticianul”, cele mai râvnite

hotel-energeticianul-01

Secretarul de stat Corina Popescu a amintit, săptămâna trecută, de active ale Complexului Energetic Oltenia care produc doar costuri, referindu-se la cimitire, biserici, școli, drumuri și clădiri. Aceste clădiri, care nu se înscriu în activitatea de bază a CEO, au devenit atractive pentru un grup de oameni de afaceri, de mai multă vreme. Unii și-au manifestat interesul în scris, în adrese remise conducerii companiei, pentru partea deținută de CEO din Hotel ”Mina” din stațiunea Rânca și pentru Hostelul ”Energeticianul” din Tg-Jiu. Acestea par a fi cele mai atractive obiective din perspectiva businessului în turism pentru cel puțin doi afaceriști interesați, unul extrem de activ în domeniul construcțiilor, dar care a dezvoltat și un proiect imobiliar și turistic la Rânca, celălalt un interpus al unui fost director în minerit și energie, partener cu un influent om de afaceri în zona CEO.

Cantina din Turceni, dorită de Iovan

cantina-turceni

Pentru hotelul deținut de CEO în orașul Turceni, dar și pentru cantina de acolo, s-au arătat interesați doi afaceriști din zonă, care dețin un cunoscut lanț de magazine. Sindicalistul Eugen Iovan, angajat al SE Turceni, este și el preocupat de preluarea cantinei din oraș și chiar a încercat, de ceva vreme, să-i determine pe reprezentanții termocentralei să propună administrației CEO scoaterea imobilului la vânzare, după cum susțin unele surse.

Resortul de la Săcelu, printre activele atractive

sacelu

Baza de tratament de la Săcelu a devenit și ea interesantă pentru câțiva oameni de afaceri, după ce aceasta a fost modernizată și mai ales că, în acest an, activitatea turistică a înregistrat profit. În urma declarațiilor secretarului de stat de la Energie și în contextul eficientizării activității CEO, compania va scoate la vânzare aceste active în cadrul planului de restructurare întocmit.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

2 comentarii

  1. Corina Popescu spune de cimitire, biserici, scoli, drumuri si cladiri (casele de la Cornesti) si nicidecum de Baza de tratament de la Sacelu ce a inregistrat profit anul acesta, Hotel Mina de la Ranca, cantina Turceni pe care vrea sa o cumpere sindicalistul Iovan, de unde atata bani? de la lipsa de fier vechi, motorina sau cotizatia energeticienilor

    • Japita de corina popescu face exact ce spune autorul articolului. Lanseaza public catre protejatul sau antonie daniel, iimpulsul de a continua jaful CEO prin vanzarea pe nimic a activelor care produc totusi venituri, Sacelu, Mina, Maiami, nu cimitire biserici gradinite si sediiabandonate. Acestea din urmasunt active care stau in pixul ei si al politrucilor ca sa fie preluate de comunitati, dar pe ea o intereseaza doar cele care ii pot aduce spaga nu socialele. Asa se mentine penalul antonie infunctie de un ande zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: