Află ce este în LISTA CEO!


Complexul Energetic Oltenia a făcut publică lista cu toate procesele câştigate de companie în războiul cu organizaţiile ecologiste. Potrivit reprezentanţilor CEO, producătorul de energie din Gorj a câştigat peste 20 de acţiuni în justiţie iniţiate de Banckwatch şi Greenpeace.

CEO: „Menţionam că una dintre cauzele câştigate de CE Oltenia a avut ca obiect solicitarea Asociatiei Bankwatch de anulare a Deciziei de Încadrare În baza căreia functionează grupul energetic nr.7 de la SE Turceni ( până la revizuirea Autorizaţiei Integrate de Mediu – procedura aflată în derulare ), acţiune respinsă de instanţa de judecată cu hotărâre definitivă în favoarea societătii noastre”.
Situaţia proceselor intentate de ecologişti împotriva CEO este redată în tabelul de mai jos:


Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

 1. Lume, lume… poftiti la spectacol. Astazi se „bat in cuie” biblicii saraci cu duhul directori de directii ai CEO. Semi-doctii si auto-doctii, ex-electricienii scoliti la 40 ani, petroniu-olaru. Daca petroniu – spaga(t) se mai da in stamba cu… english si are strong support de la mancatorii de bani elaboratori de proiecte care umplu la refuz arhivele, in cazul lui olaru-electricianu miroase a iz penal… pe vechiul si noul cod.
  Boza, tie ti-e opozabila si L 31 nu numai OUG 109, asa ca nu te poti prevala ca n-ai stiut ca tii in functie de director pe unul cu studii de scurta durata!

 2. De ce olaru-electricianu nu-si publica CV?! Pentru ca scoala lui la Aca(epi)demia Jiul de Sus e echivalenta cu 240 credite, adica STUDII DE SCURTA DURATA in sistem Bologna!
  Ce pacate pe capul CEO sa fie condusa numai de submediocri?!
  petroniu – electrician, subinginer la 30 ani, jurist la 40, sofer cat. C, D, E.
  olaru – electrician, jurist cu studii de scurtă durată la 40 ani.
  iacob – subinginer, inginer la 51 ani.
  trofin – media 6, ciurel – media 6.
  Boza, mataluta cum stai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.