AJOFM Gorj vine în sprijinul tinerilor absolvenți


Conducerea AJOFM GORJ a organizat recent o întâlnire cu angajatorii din județul nostru ce au locuri de muncă vacante în domeniile prelucrărilor prin așchiere și sudurii. Scopul întâlnirii a fost acela de a veni în sprijinul tinerilor oferind astfel posibilitatea de a relaționa direct cu piața muncii încă de pe băncile școlii. Un prim pas a fost făcut, urmând ca în perioada următoare directorii liceelor de profil din județ să se întâlnească cu angajatorii pentru a pune la punct viitoarea colaborare al cărei scop este identificarea și formarea viitorilor angajați.

,,Recent am organizat la sediul AJOFM GORJ o nouă întâlnire cu angajatorii. De data asta am invitat angajatorii care au comunicate locuri de muncă vacante în domeniile prelucrărilor prin așchiere și sudurii. La invitația mea a participat și doamna Marcela Mrejeru inspector general la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, care alături de colegii mei Emilia Copaci și Daniel Rovența, am discutat cu angajatorii, ca pe lângă facilitățile pe care le acordam prin încheierea convențiilor de subvenționare a locurilor de muncă în urma angajarii diferitelor categorii de persoane, a subvenționării uceniciei la locul de muncă, a stagiaturii pentru absolvenții cu studii superioare și posibilitatea ca elevii să-și desfășoare orele de instruire practică la acești angajatori, având astfel posibilitatea să relaționeze direct cu piața muncii încă de pe băncile școlii. Un prim pas a fost făcut, urmând ca în perioada următoare directorii liceelor de profil din județ să se întâlnească cu angajatorii pentru a pune la punct viitoarea colaborare… al cărei scop este identificarea și formarea viitorilor angajați. Angajatorii prezenți au fost foarte încântați de inițiativa noastră și în perioada următoare vom organiza în permanență întâlniri cu angajatori și din celelalte domenii ocupaționale”, a menționat directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac.

Loading...

Citește și

Alocațiile, înlocuite cu vouchere!

Modul de acordare a alocațiilor de stat pentru copii ar putea fi modificat. Mai exact, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.