Ajutoare de încălzire pentru sezonul rece, CONDIȚII! Când se depun cererile la Primăria Târgu-Jiu


Târgujienii care au dificultăți la plata facturilor de încălzire a locuinței în sezonul rece pot cere un ajutor. Începând cu data de 22 octombrie, aceștia pot să îşi depună cererile privind acordarea ajutorului pentru încalzirea locuinţei pentru sezonul rece 2018-2019.

,,Depunerea cererilor începe pe data de 22 octombrie. Sunt aceleaşi criterii ca şi anul trecut, condiţia principală fiind ca venitul pe membru de familie să nu depăşească 615 lei/lună. Cererile se depun la Cluburile Vârstei a Treia din municipiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică şi combustibili solizi sau petrolieri se acordă pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.

,,Cereri se pot depune pe tot parcursul sezonului rece. Trebuie avut în vedere faptul că dacă dosarul este depus după data de 20 a lunii, ajutorul se primeşte începând cu luna următoare, iar dacă acesta este depus până în data de 20 plata ajutorului va include şi luna respectivă”, a declarat Anamaria Ianc.

Formularul tip ”Cerere-Declarație pe propria răspundere” privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței cu energie termică, gaze naturale, energie electrică și combustibili solizi sau petrolieri se depun împreună cu actele doveditoare privind componența familiei și veniturile realizate de către persoana singură/familia și declarația potrivit căreia beneficiarul se obligă ca după încheierea sezonului rece, să depună actele necesare în vederea verificării datelor înscrise în cererea/declarație pe propria răspundere și să facă dovada că a îndeplinit condițiile legale, pe întreaga perioada în care titularul și membrii familiei a/au beneficiat de ajutor pentru încălzirea locuinței conform O.U.G 70/2011, cu modificările și completările ulterioare. La completarea cererii, titularul are obligaţia de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile membrilor acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute.

loading...
Loading...

Citește și

Ce face MUNICIPALITATEA cu HOTELUL de 4 stele de la stadionul din Târgu-Jiu

Spațiile comericale, dar și hotelul de 4 stele din incinta stadionului municipal stau și acum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: