„Alăptarea e Iubire”, campanie inedită și la Târgu-Jiu

alaptarea-e-iubire-de-cristina-nichitus-roncea-6

Asociaţia de Pediatrie şi Consultanță în Alăptare, în colaborare cu Primăria Târgu-Jiu, Photography Studio şi IA Sibiu, va prezenta și la Târgu Jiu campania naţională „Alăptarea e iubire”, lansată de tânăra organizaţie împreună cu un studio de fotografie dedicat familiei şi copiilor.

În cadrul campaniei, în Centrul Pietonal – Aleea Trandafirilor din Târgu-Jiu, vor fi expuse în perioada 2 – 12 decembrie fotografiile realizate de Cristina Nichituş Roncea cu mămici alăptând, în straie naţionale, ilustrând nevoia stringentă de întoarcere la această tradiţie strămoşească. „Este o onoare pentru Asociaţie şi autoarea fotografiilor să se afle alături de lucrările extraordinare ale lui Brâncuşi, care cuprind şi înfăţişează, aşa cum îşi propune şi campania noastră, sentimentul plenar de iubire”, au declarat organizatoarele, dr. Iulia Boia Balint şi dr. Roxana Hristianovici, medici pediatri şi consultante în alăptare cu certificat internațional (IBCLC). Dr. Roxana Hristianovici va susţine gratuit doua prezentări cu privire la alăptare, puericultură şi diversificare în alimentaţia copilului. „În urma acestor cursuri, taţii vor primi un Atestat de Puericultura, pentru a obține 10 zile libere de concediu paternal + 5 zile din partea Statului Român, conform Legii 210/1999, art. 4, alin 1. Asociaţia de Pediatrie şi Consultanță în Alăptare îi aşteaptă pe tinerii părinţi şi viitori părinţi la cursurile gratuite care vor avea loc sâmbătă şi duminică, 28 şi 29 noiembrie, în Strada Stanciovici Brănişteanu Nr. 3 (fostă Olteniţei)”, spun organizatorii. Mai multe detalii puteţi găsi pe PhotographyStudio.ro, Pedilactis.ro si Asociaţia de Pediatrie şi Consultanță în Alăptare.

loading...
Loading...

Citește și

Târgul Meșterilor Populari Craiova 2019

Gheorghe Ciuncanu, Pompiliu Ciolacu și Ion Rătezean vor participa în perioada 25-27 octombrie 2019 din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: