ALDE continuă să „înflorească” fiecare localitate din Gorj

ALDE Gorj a bifat, la finele săptămânii trecute, alte patru localități, în acțiunea partidului de înfrumuseţare şi ecologizare a comunităţilor din județ. Liberal-democrații și-au propus să facă o altfel de campanie, adică să planteze flori în loc de a împărți pliante, așa că au ”înflorit” orașele Motru și Bumbești-Jiu, iar mai apoi, comunele Bălești și Săcelu.

Liberal-democrații gorjeni, împreună cu președintele organizației, Ion Iordache au plantat, la finele săptămânii trecute, flori pe Bulevardul ”Trandafirilor” din Motru, iar la acţiune s-au alăturat şi locuitorii din zonă, dar și primarul SD de la Cătunele, Florinel Țuilă. Echipa ALDE a curăţat zona şi a plantat zeci de flori și la Monumentul Generalului Dragalina din Defileul Jiului, locul fiind uitat de autoritățile din zonă.
Liberal -democrații au continuat, apoi, acţiunea în Tg-Jiu, la Biserica ,,Înălţarea Domnului”şi în mai multe zone din cartierul”9 Mai”.
În week-end, liberal-democrații au mers la Băleşti unde a fost ecologizată zona unui fost canal din lunca localității, în timp ce, organizaţia ALDE Săcelu a curăţat un loc de relaxare de la intrarea în comună. Presa a relatat în mai multe rânduri despre nepăsarea autorităților de la Săcelu în ceea ce privește curățenia în așa zisa stațiune balneară.
Liberal-democrații au anunțat că în fiecare localitate se lucrează la strategii locale de dezvoltare ce vor fi prezentate de candidații partidului la funcțiile de primari, înaintea alegerilor locale de anul viitor.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.