sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:51

ALDE Gorj renunță la propaganda electorală clasică și va derula o campanie de înfrumusețare a localităților județului


Organizația județeană a ALDE Gorj își va face campanie electorală, pentru alegerile europarlamentarele, prin acțiuni de înfrumusețare a unor localități din județ și campanii caritabile.
Asta e strategia anunțată de liderii partidului care consideră că este mult mai benefic să folosească resursele nu în a face propagandă electorală, în sensul de a umbla pe străzi, ci de a lucra și de a rămâne în urmă niște lucruri pentru comunitățile locale.

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, a anunțat că filiala județeană renunță la propaganda clasică și trece la lucruri serioase, adică va derula o campanie de înfrumusețare a localităților județului.
”Am făcut o strategie în sensul de a ne implica în comunitățile din județ și de a fi vizibili prin activități de înfrumusețare a localităților și considerăm că este mult mai benefic să folosim resursele pe care le avem, nu în a face propagandă electorală, în sensul de a umbla pe străzi, de a împărți materiale publicitare, ci de a lucra și de a rămâne în urma acestor eforturi și a acestor activități niște lucruri pentru comunitățile în care ne implicăm”, a declarat liderul ALDE Gorj.
Liberal-democrații anunță că vor desfășura și unele activități caritabile în perioada următoare, potrivit unei strategii a organizației județene.
”Avem un program și ne vom implica și în acțiuni caritabile. La propunerea delegaților noștri din teritoriu au fost ca membri de partid, simpatizanți, dar și oameni de afaceri care și-au exprimat intenția de a se implica și de a fi alături de noi, să participe la cele câteva evenimente care au fost lansate și vrem să ne dam aportul nostru pentru a putea sprijini persoanele respective care au mare nevoie de ajutorul pe care-l putem oferi noi”, a adăugat Iordache.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.