Alegeri cu cântec în Sindicatul Energia Ișalnița, afiliat Federației Univers


Membrii Sindicatului Energia Ișalnița, structură sindicală cu 260 de persoane, au fost chemați marți la urne, pentru a-și alege conducerea pentru următorii ani. La închiderea ediției, scrutinul nu era încheiat, ultimii salariați urmând să voteze la ora 23.00, la intrarea în ultimul schimb. Alegerile au început de la primele orele ale dimineții la SE Ișalnița, iar în cursa pentru președinție sunt doi candidați. Cel mai vechi și cotat cu cele mai mari șase de reușită era ieri Licurici Barbu Dorinel, care conduce sindicatul afiliat Federației Univers încă din 2012. Acesta și echipa sa a fost însă ținta unor atacuri virulente pe rețelele de socializare.

La SE Ișalnița, aparținând Complexului Energetic Oltenia, funcționează două sindicate. Sindicatul Energia Ișalnița, condus de către Dorinel Licurici, mai mic ca mărime, afiliat Univers și Sindicatul Energetic, condus de Ionescu Gelă, afiliat Petrom, care numără în jur de 460 de persoane.
Ieri dimineață, sindicatul lui Licurici a organizat alegeri, președintele având un contracandidat pe post, din cadrul termocentralei. Lupta a fost una cu lovituri la gioale dovadă că pe Facebook, candidatul Licurici și echipa sa au fost acuzați de manipulare dar și că sunt vânduți administrației, iar scrutinul ar fi fost doar un simulacru.

Votul e la voi!

„Sindicatul galben din Termocentrala Ișalnița simulează că ar organiza alegeri, chiar dacă toți oamenii din termocentrală știu deja care este direcția și cine trebuie să rămână la comanda acestui sindicat condus de șefi și de partidele politice aflate la guvernare. Licurici Barbu Dorinel, Cornel Ioana și Corina Stefirta sunt principalii factori de control prin care oamenii sunt mințiți și manipulați în permanență, de când partidele politice și administrația fostului manager Ciurel, și-au creat acest sindicat.
Datorită acestor „sindicaliști” și a altora ca ei, astăzi nu mai putem beneficia de bilete de odihnă și tratament, primă de vacanță și alte drepturi! Dar ei continuă și azi să ceară voturi pentru reconfirmarea sindicală, cu un tupeu dus la limita nesimțirii! Oare până când !? Când se vor deștepta odată oamenii care sunt zi de zi păcăliți, mințiți și manipulați de acești impostori, trădători și politruci?,, se-a postat ieri de pe Sindicatul Ișalnița, pe rețelele de socializare, comentariile fiind aprobatoare și încurajând energeticienii să voteze fără teamă.
Scrutinul s-a finalizat mult după miezul nopții, după ce toți membrii au votat.

loading...
Loading...

Citește și

GREII din SINDICATELE din CEO, PUȘI LA ZID înainte de începerea negocierilor pentru noul CCM

Constantin Crețan îi acuză pe liderii sindicali din CE Oltenia că nu au niciun fel …

Un comentariu

  1. Lasa ma nu mai fiti suparati unii pe altii… toate sindicatele sunt conduse de niste gunoaie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.