Alegeri în mod direct, bunuri mobile şi imobile, plus bani în conturile Sindicatului „Energia” Turceni!

eugen-iovan

151 de delegați au aprobat, ieri, fuziunea prin comasare a celor cinci sindicate care au iniţiat formarea sindicatului majoritar în Complexul Energetic Oltenia, Sindicatul Mine Energie Oltenia.  Acest lucru s-a întâmplat la Mătăsari, sindicatele „Energia” şi „CE Turceni” fuzionând prin absorbţia organizaţiei „CE Turceni” de către „Energia”.   Acestea formează acum o singură organizaţie, care a aprobat fuziunea cu celelalte patru sindicate iniţiatoare de la Roşia, Jilţ, Lupoaia şi Craiova II, ce urmează, la rândul lor, să aprobe comasarea lor în sindicatul majoritar mai sus amintit. Deocamdată, şi-au făcut „ordine” sindicaliştii de la Turceni.

sindicatul-mine-energie

Unul dintre lideri, Eugen Iovan, a declarat: „Patrimoniu, cu toate bunurile care vor rămâne la nivelul la departamentul Energia Turceni, cum se va numi sindicatul abia format din cele două organizaţii, obiecte de inventar, bunuri mobile şi imobile plus bani în conturi, în depozite si în casă – toate acestea sunt zestrea noului sindicat de la Turceni”.

Vot direct şi secret

Ion Ruşeţ a primit mandat, votat fiind în unanimitate, să formeze sindicatul majoritar. „ În momentul când se va înfiinţa sindicatul şi se va constitui comisia de cenzori vom face publice sumele strânse numai din contribuţia  sindicaliştilor. Trebuie să vă spun că începând cu luna iulie 2013,  sindicatul Energia a dispus să nu se mai încaseze nimic din cotizaţii, iar în toată această perioadă am acordat în continuare ajutoare oamenilor cu probleme medicale. Referitor la conferinţă, toate hotărârile au fost luate în unanimitate. Din acest moment există numai un sindicat la Turceni, desemnându-se Constantin Tudorică, membru în Consiliul de Coordonare. Vineri, după ce celelalte patru sindicate îşi vor desfăşura conferinţele, va avea loc Congresul pentru alegerea unei conduceri provizorie a sindicatului majoritar Mine Energie Oltenia, până la desfăşurarea alegerilor propriu –zise”, a mai declarat Iovan.

Loading...

Citește și

Ce fost LIDER POLITIC din Târgu-Jiu a intrat în AUTOIZOLARE

Ion Săvoiu, fost lider al PMP Târgu-Jiu, fost consilier municipal, este, de la începutul săptămânii, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.