ALEGERI în PSD GORJ. La ce FUNCŢIE candidează CÂRCIUMARU


Preşedintele social-democraţilor gorjeni a anunţat că, în luna ianuarie, va avea loc conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Gorj. Florin Cârciumaru va candida pentru funcţia de vicepreşedinte

Liderul PSD Gorj a reafirmat că va susţine echipa Mihai Weber-Cosmin Popescu la şefia organizaţiei judeţene. “În partea a doua a lunii ianuarie 2019, vor fi organizate alegeri în PSD Gorj. Eu nu voi mai candida pentru funcţia de preşedinte. Voi susţine echipa Mihai Weber-Cosmin Popescu. Eu îmi voi depune candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte. Voi rămâne alături de viitoarea echipă, dacă voi fi votat. Am tot interesul ca viitoarea echipă să funcţioneze foarte bine. Echipa PSD Gorj este unită. Organizaţia va obţine rezultate la fel de bune ca în perioada în care a fost condusă de Nicolae Mischie sau Florin Cârciumaru ”, a declarat Cârciumaru.

A început SONDAJUL

Florin Cârciumaru a mai anunţat că a semnat contractul cu o instituţie de sondare, căreia nu a dorit să-i dea numele şi că sondajul pentru desemnarea candidatului PSD la primăria Târgu-Jiu, în 2020, a început. Liderul PSD spune că vor fi măsurate 7 persoane din interiorul partidului şi una din afară. “Am pus la punct o listă cu posibilii candidaţi care vor fi sondaţi. Pe ea se află 7 persoane din interiorul PSD şi una din afară. Nu vreau să dau nume. Am semnat contractul cu o instituţie care va realiza sondajul. De asemenea, nu vreau să-i dau numele. A început sondajul. Când va fi gata, vom organiza o conferinţă de presă şi vom prezenta clasamentul. Candidatul cel mai bine poziţionat va intra într-o altă măsurătoare cu Marcel Romanescu şi cu alţi candidaţi de la alte partide”, a conshis Florin Cârciumaru.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.