ALEGERI în PSD Gorj, pe 3 martie. Ce LIDERI de la Bucureşti vin în judeţ!


Liderii social-democraţilor gorjeni au stabilit, la finele săptămânii trecute, în cadrul Biroului Politic Judeţean data conferinţei judeţene de alegeri.

Noii şefi ai PSD Gorj vor fi aleşi prin votul a 500 de delegaţi social-democraţi veniţi din toate localităţile judeţului. Până pe data de 2 martie, cei care doresc să candideze pentru o funcţie de conducere îşi pot depune candidatura. La conferinţa judeţeană de alegeri sunt aşteptaţi să participe Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu. “Am stabilit, săptămâna trecută, împreună cu colegii de la Biroul Permanent Judeţean, data de desfăşurare a acestei conferinţe şi, conform celor discutate în cadrul Comitetului Executiv, numărul de participanţi care a fost stabilit pentru fiecare localitate în parte, număr care a fost deja comunicat preşedinţilor de organizaţii. Data la care se vor organiza alegerile în cadrul organizaţiei PSD Gorj este 3 martie, la ora 12, este într-o duminică. Cu siguranţă, fiecare organizaţie în parte va avea timp să-şi pregătească delegaţii şi, cu siguranţă, pe 3 martie, la conferinţa judeţeană de alegeri vor participa şi reprezentanţi ai conducerii centrale a PSD. În această săptămână, se vor purta discuţii la Bucureşti cu domnul preşedinte Dragnea şi cu alţi colegi din conducerea centrală în vederea nominalizării persoanei sau persoanelor care vor participa la conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei PSD Gorj. Sunt câteva nume vehiculate, începând cu domnul preşedinte Liviu Dragnea, doamna Lia Olguţa Vasilescu este o propunere a noastră, fiind şi vicepreşedinte regional, domnul Codrin Ştefănescu, în calitate de secretar general şi alţi colegi care vor să participe la această conferinţă judeţeană. Candidaturile pentru funcțiile de conducere în PSD Gorj pot fi depuse până pe data de 2 martie”, a declarat preşedintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

PREFECT INTERIMAR la Gorj, după promovarea lui Florescu

Subprefectul Sorin Arjoca i-a luat locul fostului prefect, Ciprian Florescu, numit secretar de stat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: