ALEGERI la FNME. REACȚII din CEO


Dan Pârvulescu, Nelu Roșca și Nicolae Răscol s-au înscris în competiția pentru funcția de președinte al Federației Naționale Mine Energie.

Bătălia pentru șefia FNME a stârnit interes și-n rândul altor lideri sindicali care nu fac parte din această federație. Constantin Crețan spune că dacă ar fi să aleagă, ar merge pe mâna lui Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber al Carierei Roșiuța. “Dacă ar fi să aleg, l-aş alege pe Roşca. E un val tânăr şi omul care nu execută ordinele lui Condescu. Pârvulescu nu a fost în stare să-l domine pe Condescu. Ştiţi şi dvs acţiunile pe care le are USMO la Pandurii şi alte societăţi comerciale. Pârvulescu putea să desfiinţeze acea uniune, o formă pe care Condescu încă o domină şi o conduce. Pârvulescu nu a fost în stare să desfiinţeze uniunea şi să rezolve şi l-a tolerat pe Condescu în afacerile cu Pandurii şi societăţile comerciale. Roşca are toată şansa şi, cu toate că am mai avut eu dispute cu el, e firesc pentru că aşa trebuie să fie doi lideri de sindicat, dar e un val mai tânăr şi un om mai bătăios. Ştiţi că a avut o mare contribuţie, cel puţin negociind cu spectrul politic pentru acea lege a pensiilor pentru mineri. Dar pentru o schimbare în bine este nevoie de o altă conducere a FNME cu oameni care nu pleacă capul şi nu sunt conduşi din umbră de către Condescu”, a conchis președintele Sindicatului Lignitul Oltenia.

Tomescu: Pârvulescu are relații mult mai apropiate cu Răscol

Manu Tomescu neagă speculațiile conform cărora Nicolae Răscol, lider în cadrul Sindicatului Energia Rovinari, ar fi un apropiat de-al său, așa cum s-a speculat în ultima vreme. “Interesantă competiţia. Am văzut că se fac speculaţii în presă că ar fi un apropiat de-al meu, că noi am fi în spatele acestei candidaturi, dar vă spun că, de exemplu, colegul meu Ninel Răscol are relaţii mult mai apropiate cu domnul Pârvulescu decât cu mine. Se cunosc dinainte, sunt colegi în sindicate cu mult înainte să fiu eu lider în mişcarea sindicală. Deci, nu am nicio implicare. În ceea ce mă priveşte, eu am declarat, dar văd că nu am fost crezut, nu mă interesează funcţiile sindicale şi încerc să fac munca sindicală de la nivelul meu, să ajut oamenii de la acest nivel, atât cât pot şi cât ştiu. Nu vreau să promovez de pe urma sindicalismului. Sunt curios să văd programele, cu ce perspective vin cei trei candidaţi. Nu pot să mă pronunţ, pentru că ar fi nedrept faţă de toţi cei trei candidaţi”, a precizat vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.